TERUG NAAR ALLE BLOGS

Waarom het vastleggen van je zwangerschap zo belangrijk is

Je zwangerschap is één van de mooiste en meest unieke ervaringen die je kunt hebben. En hoewel het een uitdagende en vermoeiende periode kan zijn, is het ook een tijd van nieuw leven en blijdschap, een bijzondere tijd. En juist daarom is het belangrijk om je zwangerschap even te bevriezen en wat is een betere manier om dat te doen dan met een zwangerschapsshoot?

 

Is het wel wat voor mij?

Als fotograaf krijg ik vaak de vraag waarom je een zwangerschapsshoot zou doen. Het antwoord is simpel: het is dé manier om deze bijzondere tijd vast te leggen én te vieren.

Een zwangerschapsshoot is namelijk niet alleen een kans om mooie foto’s te maken, maar het is ook een manier om te genieten van de beleving en deze (korte!) periode in je leven te koesteren. In jouw mooie en krachtige lijf groeit een kindje, hoe geweldig is dat! Vier deze mijlpaal ♡

En hoewel je je misschien niet altijd top voelt, bij iedere vrouw voor de lens zie ik een mama-glow, waardoor ik zeker weet dat je van het vastleggen van je zwangerschap geen spijt zult krijgen.

Sometimes I wish that I could freeze the picture.. and save it from the funny tricks of time

Ken je dit nummer? De wens dat de tijd kunt bevriezen en je in het moment kunt blijven hangen is zo herkenbaar..  

Het omschrijft zo mooi hoe snel de tijd gaat en hoe vluchtig deze is, het glipt door je vingers. Hoe cliché het ook klinkt, het is wel zo. Kijk maar eens foto’s van een jaar of langer terug en je beseft je hoe de tijd voorbij is gevlogen. Je wílt niets vergeten, echter kun je niet alles onthouden. Een  zwangerschapsshoot is dé manier om blijvende herinneringen te creëren. Je kunt deze foto’s voor altijd koesteren en terugkijken hoe trots je bent / was op deze tijd in je leven.

We doen het samen

Een ander voordeel van een zwangerschapsshoot is dat het een geweldige manier kan zijn om je partner bij de zwangerschap te betrekken. Samen gaan we voor het vastleggen van een periode die voor jullie beiden gaat veranderen. 

Are you in?

Dus, als je zwanger bent en je afvraagt of een zwangerschapsshoot iets voor jou is, is het antwoord volmondig JA en als gespecialiseerd zwangerschaps fotograaf kan ik je helpen. Are you in? 

Dan zie ik jou /jullie heel graag voor mijn lens en gaan we er iets onvergetelijks van maken!

Liefs Aman

Ben je na deze woorden benieuwd naar de powervrouwen die jou zijn voorgegaan?  Check het hier  ♡ 

Nieuwsgierig naar meer?

Mijn tips voor een geslaagde cakesmash

Van een vlekkeloze voorbereiding tot een platgemepte taart, hier lees je mijn tips voor een geslaagde cakesmash fotoshoot! 1….