Waarom iedere zwangere vrouw wilt investeren in een zwangerschap shoot

Je zwangerschap is iets magisch. Een dierbare periode die je absoluut wilt koesteren. Het gezegde ‘de tijd vliegt’ bestaat niet voor niets. De negen maanden van jouw zwangerschap gaan in een razend tempo aan je voorbij. Wanneer je kleintje uiteindelijk geboren is, kun je je al bijna niet meer voorstellen dat hij of zij ooit in jouw buik heeft gezeten. De herinnering van de zwangerschap vervaagt terwijl je die unieke band met jouw kleintje in die periode het liefst voor altijd dicht bij je zou willen hebben.

Fotoshoot zwangerschap Eindhoven

Maar wat als je dat magische gevoel van je kleintje die in je buik schopt en die zwangerschaps-glow tastbaar zou kunnen maken? Dat zou heel waardevol zijn, vind je niet? Met een zwangerschap shoot leg ik deze fijne herinneringen voor je vast op camera waardoor je een aandenken hebt aan deze bijzondere periode. De tijd kunnen we niet letterlijk op pauze zetten, maar we kunnen wél de momenten vastleggen die ertoe doen. Tijdens het ophalen van deze kostbare herinneringen voel je weer dezelfde liefde als tijdens je zwangerschap. Ik zorg ervoor dat jij met straks met een glimlach, en boordevol zelfvertrouwen en verwondering terug kunt denken aan dit speciale moment.

Zo ziet een zwangerschap shoot By Aman Fotografie eruit

–        Een zwangerschapsshoot op een unieke locatie of in mijn studio in Geldermalsen
–        Keuze uit de prachtige zwangerschapskleding van Mii-Estilo waarin je echt kunt stralen tijdens je fotoshoot. De jurken zijn op en top vrouwelijk zodat je je tijdens de zwangerschap shoot zelfverzekerd voelt
–        Mogelijkheid om opgemaakt te worden door een visagiste

Zwangerschapsshoot buiten

De zwangerschapsshoot buiten vindt plaats op een bijzonder tijdstip, namelijk het “golden hour”. Dit is het laatste uurtje dat de zon schijnt waardoor het een warme gloed geeft aan jouw foto’s. Hoe laat dit precies is, verschilt natuurlijk per seizoen. In de zomer gaat de zon immers een stuk later onder dan in de winter. Dit bespreken we uiteraard goed af van tevoren. De enige voorbereiding die jij hoeft te doen is het uitkiezen van twee prachtige jurken uit mijn Client Closet. Ik neem deze jurken dan voor je mee naar de locatie waar we nieuwe herinneringen gaan maken.

Prijs voor een zwangerschapsshoot buiten (incl. 5 digitale bestanden) €275,-

You are so beautiful ..waardevol magisch.. View More Bevries de tijd.. View More bekijk hier meer
foto’s op locatie
BOEK HIER JE
ZWANGERSCHAPSSHOOT

Zwangerschapsshoot studio

Wanneer je kiest voor een zwangerschapsshoot studio, maak ik in mijn studio in Geldermalsen prachtige foto’s van jouw zwangere buik. Het grote voordeel is natuurlijk dat we niet afhankelijk zijn van het weer. Hierdoor kunnen we deze bijzondere herinnering ook vastleggen wanneer het met bakken uit de hemel komt. In mijn studio is het altijd comfortabel warm en is de gehele Client Closet binnen handbereik. Wel kun je alvast van tevoren je favoriete items uitkiezen zodat we meer tijd overhouden om kostbare foto’s te maken.

Prijs voor een zwangerschapsshoot studio (incl. 5 digitale bestanden)  €275.-

zwangerschap fotoshoot Geldermalsen Zwangerschap fotoshoot View More Voel je mooi en krachtig Klik hier voor meer foto's
Menu