cakesmash
shoot

cake
smash
shoot

Wanneer je kleintje inmiddels één of bijna twee jaar is, lijkt de tijd een stuk sneller te gaan. In deze periode leert je kleintje heel veel nieuwe dingen waardoor hij of zij opeens niet zo klein meer lijkt te zijn. Van een afhankelijke baby is je kleintje gegroeid tot een peuter met een eigen willetje. Door de drukte van alledag staan we niet vaak stil om te beseffen hoe fijn deze fase in het leven van je kleintje eigenlijk is. Die pure nieuwsgierigheid nemen we voor lief waardoor we na een aantal maanden het lastig vinden om dit ons weer te herinneren. 

Cakesmash roze bloemen

Cakesmash shoot: een unieke fotoshoot van je peuter

Maar wat als ik je vertel dat je de tijd wél heel even kunt pauzeren, al bedoel ik dat niet letterlijk natuurlijk. Met een vrolijke cakesmash fotoshoot leg ik de ondeugende fase van je peuter vast op camera zodat je hier met een glimlach weer aan terug kunt denken. Zo zie je de eerste waggelende stapjes van je kleintje weer voor je en die schaterlach op de foto zal niet snel uit je geheugen verdwijnen. De cakesmash shoot is ook een unieke manier om nieuwe herinneringen met je peuter te maken. Een herinnering die je voor een langere periode kunt koesteren. Het plezier zal echt van de foto’s afspatten! Extra leuk om bijvoorbeeld te gebruiken als een uitnodiging voor een verjaardag.

Je peuter krijgt een mooi versierde taart die speciaal op maat is gemaakt. Hier kan je peuter alles mee doen wat hij/zij wil. Omdat ik unieke foto’s wil maken van je kleintje kun je kiezen uit drie verschillende pakketten: Cakesmash Silver, Cakesmash Gold, Cakesmash Diamant. Het is ook mogelijk om het pakket te upgraden met extra onderdelen die de foto’s nog persoonlijker maken. Benieuwd naar de cakesmash prijzen? Lees snel verder voor meer informatie.

Cakesmash roze bloemen
smash that cake, darling!
lekker vies worden tijdens de smash

Cakesmash Silver

Het Cakesmash Silver pakket is de ultieme basis voor een succesvolle cakesmash shoot. Het pakket ziet er als volgt uit: 

 • Een feestelijke setting met ballonnen en slingers in de kleur die jij wilt (max 2 kleuren)
 • Vijf bewerkte foto’s in hoge resolutie die je digitaal krijgt aangeleverd via WeTransfer
 • Een op maat gemaakte cupcake taart

De prijs voor het Cakesmash Silver pakket is €225,-.

Cakesmash Gold

Wanneer je graag meer keuze wilt uit de settings, kun je ook voor het Cakesmash Gold pakket kiezen. Bij dit pakket krijg je: 

 • Een keuze uit enorm veel verschillende settings
 • 10 bewerkte foto’s in hoge resolutie die je digitaal krijgt aangeleverd via WeTransfer
 • Een op maat gemaakte cupcake of ronde taart
 • Schuimbadje
 • Een luxe fotoalbum (15 x 15 cm) met een linnen kaft 

 De prijs voor het Cakesmash Gold pakket is € 299,- .

Benieuwd naar alle settings voor de fotoshoot? Die vind je in dit overzicht.

Cakesmash Diamant

Wanneer je helemaal wilt uitpakken met de cakesmash voor je peuter, kun je kiezen voor het Cakesmash Diamant pakket. Dit uitgebreide pakket ziet er zo uit: 

 • Een gepersonaliseerde setting die perfect past bij jouw kleintje
 • 20 bewerkte foto’s in hoge resolutie die je digitaal krijgt aangeleverd via WeTransfer
 • Een op maat gemaakte luxe taart
 • Ik maak ook foto’s voorafgaande aan de taart
 • Een speciale shoot in een (melk)bad met eventueel fruit en bloemen wanneer dit gewenst is
 • Een luxe fotoalbum (15 x 20 cm) met een of linnen kaft 

De prijs voor het Cakesmash Diamant pakket is € 375,-.

Personaliseer je cakesmash shoot met losse elementen

Tijdens de cakesmash shoot leg ik de unieke herinnering aan jouw nieuwsgierige peuter vast op camera. Om deze speciale fotoshoot nóg persoonlijker te maken kun je de bovenstaande pakketten ook aanvullen met losse elementen die passen bij jouw kleintje.

Deze onderdelen kun je los toevoegen aan je cakesmash shoot:

 • Koemelkvrije taart + €15,-
 • Neutrale (gezins)foto’s zonder decor €99.- inclusief 5 bewerkte bestanden
 • Een losse fotosessie in een (melk)bad €49,-
 • Een speciaal ontworpen rompertje met de naam van je peuter €29,-
 • Een digitale uitnodiging (tweezijdig) €35,-
 • Weekendtoeslag is € 50,00

ERVARINGEN

witte taart met bloemen
Yasemin Cik
Hele Leuke dag gehad, voor een cake smash shoot, me dochtertje voelde zich meteen thuis dat kwam omdat we gewoon een warme welkom hadden gekregen, alles werd geregeld we hoefde alleen aanwezig te zijn. De shoot kleding, foto’s, taart, achtergond thema alles was heel erg mooi. Heel erg bedankt voor deze speciale eerste verjaardag foto’s, een onvergetelijke moment ♥️
Jennifer Slijkoort
Snelle reacties steeds, heel erg meedenkend, alles was mogelijk, warm en liefdevol mensenmens en het allerbelangrijkste, mijn mannetje was op zijn gemak bij Amanda… Foto’s zijn dan ook meer dan mooi, super trotse mammie hier! We komen zeker terug in de toekomst.. BEDANKT!
Kim vd Water
Super leuke fotoshoot gehad! Aman is echt een energieke vrouw die wel weet hoe ze de kindjes op hun gemak moet stellen. Daarnaast ook nog eens super mooie settings om uit te kiezen. Al met al, absoluut de moeite waard!
Eda Cabael
Jammer dat ik Amanda geen 10 of meer sterren kan geven. Vandaag zijn wij met mijn zoontje geweest voor een shoot voor zijn 1ste verjaardag, wij werden zo warm verwelkomd dat we ons gelijk op ons gemak voelde. Amanda wat jij een pracht van een mens! Ik heb voortaan een vaste fotograaf die ik zal benaderen om fotos van ons te maken! Zo enthioisast zo lief en zo gek op kinderen!???? Mijn kleine ik en Oma hebben het zo leuk gehad De foto’s kreeg ik al gelijk binnen met 2 uurtjes! Ik kan gewoon geen keuze maken puur omdat ze allemaal zo mooi zijn! Jij leverd kwaliteit ben jou zo dankbaar! Tot de volgende keer, Eda&Cihan & de Oma ❤

Veelgestelde vragen

Wanneer je kleine spruit 1 jaar wordt is dat een heel bijzondere mijlpaal. Niet alleen voor je kind, maar ook voor jou als papa of mama. Je hebt het eerste bijzondere jaar met alle liefde en overgave voor je kind gezorgd en geeft hem of haar nu het allerbeste wat je kan geven: liefde, aandacht en warmte. Samen met je kind deze mijlpaal vieren met een cakesmash is een fijne manier om dit moment met elkaar te beleven en vast te leggen.

Jouw peuter is constant in ontwikkeling. Zou je soms ook niet willen dat je de tijd heel even op pauze kon zetten en kon genieten van het moment? Met deze vrolijke cakesmash fotoshoot zorg ik ervoor dat de herinnering aan deze tijd vol nieuwsgierigheid tastbaar wordt. Een persoonlijk aandenken aan het ondeugende snoetje van je kleintje, dat is toch heel onbetaalbaar?

Bij By Aman Fotografie stellen we de studio elke werkdag open voor toffe feestjes. Liever in het weekend een cakesmash plannen? Dat kan, tegen een betaling van een weekendtoeslag van €50,00, eventueel op zaterdag.

Het boeken adviseer je ik je doen wanneer je kindje ongeveer de 7 maanden is. Meestal plannen we de shoot een maand voorafgaand aan haar of zijn verjaardag, zo heb je de foto’s op tijd binnen voor een eventuele uitnodiging en de verjaardag. 

Dat ligt aan verschillende dingen. Moet je kindje even wennen? Geen probleem! Heeft je kindje tussendoor een knuffel nodig? Kan! We nemen de tijd die nodig is. Grof genomen duurt een cakesmash in en uit ongeveer 40 tot 60 minuten. 

Wanneer je kiest voor het Cakesmash Gold (of Diamant) pakket, mag je kiezen uit ruim vijftig verschillende settings voor je kleintje. Dit maakt het kiezen van de perfecte setting er niet makkelijker op. Ga daarom vooral op je gevoel af. Kies waar jij je goed bij voelt en waarvan je zeker weet dat je peuter hier dolgelukkig van wordt. Ik heb ook speciale settings die passen bij het seizoen. Zo heb ik een blossom beauty thema die je alleen kunt boeken in eind maart en begin april. Kan je echt niet kiezen? Neem dan vooral contact met mij op! Dan kunnen we samen kijken welke setting het beste aansluit bij jouw wensen. 

cakesmash * cakesmash * cakesmash * cakesmash *
.quote-wrapper { display: flex; } .quote { font-size:2rem; display: inline-block; white-space: nowrap; animation: floatText 20s infinite linear; padding-left: 0; /*Initial offset*/ color:black; margin-left: -100px; }

Ben jij er klaar voor?

Kan jij niet wachten om mooie foto’s te laten maken van jouw kleine?
Of heb je misschien nog vragen over de shoot? Klik op de knop hieronder en vul het aanmeldformulier in. Ik neem vervolgens zo snel mogelijk contact met je op!