TERUG NAAR ALLE WORKSHOPS

Newborn fotografie basis

De eerste weken van een baby vastleggen voor anderen vind ik heel erg bijzonder. Ik creëer met mijn foto’s een tastbaar aandenken aan deze speciale tijd vol nieuwe liefde. De liefde die een moeder voor een pasgeboren baby voelt is namelijk niet in woorden te omschrijven. Met mijn foto’s zorg ik ervoor dat de herinnering aan deze magische periode in stand blijft. Dat is precies wat je in deze workshop newborn fotografie gaat leren. Het gaat niet alleen om de techniek, maar vooral om het vastleggen van de liefde voor zo’n kleintje.

Wil jij je als fotograaf graag verdiepen in het fotograferen van newborns? Dan is dit dé workshop voor jou. Het vastleggen van zo’n kleintje vergt een speciale vaardigheid en werkwijze. Het is magisch om de kleine vingertjes en teentjes van een pasgeboren baby vast te leggen, maar je moet dan wel weten hoe je dat op een veilige manier kunt doen. Maar geen zorgen, want dat leer je allemaal in deze workshop. Ik ben dé persoon die je dat kunt leren: ik heb al meer dan 200 baby’s gefotografeerd en daar heb ik ook diverse awards mee gewonnen. De workshop newborn fotografie heb ik zó samengesteld dat je als een echte newborn fotograaf de deur van mijn studio uitloopt.

In de workshop newborn fotografie leer je:​

 • Hoe ik als newborn fotograaf te werk ga
 • Hoe je communiceert met de ouders voorafgaande aan de newborn shoot
 • Hoe je verschillende settings opbouwt
 • Hoe je een pasgeboren baby veilig laat poseren (met de verschillende props)
 • Hoe de nabewerking van de foto’s in zijn werk gaat
 • Hoe je met zo min mogelijk verplaatsingen van het kleintje zoveel mogelijk verschillende foto’s kunt schieten
 • Hoe je verschillende digitale achtergronden kunt gebruiken

Wanneer je deze workshop volgt krijg je:​

 • Een 1 op 1 mentoring
 • Een workshop-dag van 9:30 tot 15:00
 • Een echte newborn fotoshoot (incl. nabewerking van de foto’s)
 • Een sheet met mijn uitgeschreven werkwijze/workflow
 • Uitgebreide uitleg over communicatie en de voorbereiding met ouders

ERVARINGEN

Mieke Bruins fotografie
Ik deed deze workshop in voorbereiding op een fotoshoot. Het eerste wat ze zei was: je gaat die shoot rocken! Amanda heeft me de boost zelfvertrouwen gegeven die ik nodig had. De workshop is GEWELDIG en bevat alles wat je nodig hebt :-). Naast de inhoud is ze een enorme professional en heb je een super leuke dag samen. Niet twijfelen, gewoon boeken die workshop!
Mierije Brand van Made by Mie Fotografie
Onlangs heb ik een 1 op 1 newborn fotografie cursus gevolgd .. het is altijd spannend om zoiets te doen omdat je niet precies weet wat en hoeveel je gaat leren, zeker als je zelf ook al wel kennis hebt . Maar wow! Ik heb zooooooveel geleerd en ben super blij dat ik het gedaan heb . Ik overweeg serieus nog een keertje bij te boeken om zo de puntjes op de i te zetten. Amanda is heel gezellig , open en lief en is echt een open boek als het gaat om het delen van haar kennis en ervaring . Dankjewel voor alles Amanda en tot de volgende keer ! X
Cynthia Rooth
Amanda is een geweldige fotografe! Twee weken geleden heb ik van mijn kinderen een duo-shoot laten maken en deze week kreeg ik het resultaat binnen! Wauw! In één woord fantastisch! Ook is ze super lief en stelde ze mijn kinderen meteen bij binnenkomst op hun gemak. Bedankt!
Nicole Tillie
Onlangs bij Amanda de workshop gezinsfotografie mogen volgen, wat was dat een fantastische dag! Amanda is een zeer enthousiaste, lieve en betrokken fotograaf, maar daarnaast is ze als persoon warm en liefdevol en er echt op gebrand om je te helpen. Ik voelde mij meteen op mijn gemak, al mijn vragen kon ik stellen en Amanda deelt echt alle informatie om je als fotograaf vooruit te helpen. Een open boek.. Met 2 gezinnen zijn we buiten gaan shooten en ook dat is zo’n geweldige ervaring. Je leert ter plekke, ziet hoe Amanda te werk gaat en je mag met je eigen camera meteen mee fotograferen. En dat is zo fijn, het meteen toepassen en ervaren in de praktijk. Ik heb onwijs genoten van de dag en ik kan nu al niet wachten op de volgende workshop. Bedankt lieve Aman, tot snel :)
Moniek van der Zwan
Bij Aman de newborn cursus gevolgd, super leuk en leerzaam. Amanda neemt de tijd, je mag alles vragen en geeft ook duidelijk uitleg, zelfs als je er thuis niet uit komt. heel veel tips en advies. de cursus is compleet en uitgebreid. Na de cursus ga je naar huis met een uitgebreid pakket om zelf aan de slag te gaan! Een hele goede investering als je wilt gaan starten met newborn fotografie. Nogmaals heel erg bedankt Amanda!
Anita Verweij – Anita Verweij Fotografie
Een super leerzame workshop gehad bij byamanfotografie. Alle tips en uitleg die ik heb gekregen, tijdens het lekker bezig zijn zullen mij zo enorm helpen van elke fotoshoot een feestje te maken! Bedankt Aman!

Let’s learn how to capture newborn love

Ben jij er klaar voor?

Wil jij je specialiseren in newborn fotografie? Meld je dan snel aan voor deze speciale workshop. Ben je al ervaren en toe aan meer verdieping? Neem dan vooral een kijkje bij de speciale workshop newborn fotografie voor gevorderden.

De prijs voor een 1-op-1 workshop is 395,- (excl. btw). Deze workshop wordt dan volledig aangepast aan jouw niveau.