TERUG NAAR ALLE WORKSHOPS

Newborn fotografie basis

De eerste weken van een baby vastleggen voor anderen vind ik heel erg bijzonder. Ik creëer met mijn foto’s een tastbaar aandenken aan deze speciale tijd vol nieuwe liefde. De liefde die een moeder voor een pasgeboren baby voelt is namelijk niet in woorden te omschrijven. Met mijn foto’s zorg ik ervoor dat de herinnering aan deze magische periode in stand blijft. Dat is precies wat je in deze workshop newborn fotografie gaat leren. Het gaat niet alleen om de techniek, maar vooral om het vastleggen van de liefde voor zo’n kleintje.

Wil jij je als fotograaf graag verdiepen in het fotograferen van newborns? Dan is dit dé workshop voor jou. Het vastleggen van zo’n kleintje vergt een speciale vaardigheid en werkwijze. Het is magisch om de kleine vingertjes en teentjes van een pasgeboren baby vast te leggen, maar je moet dan wel weten hoe je dat op een veilige manier kunt doen. Maar geen zorgen, want dat leer je allemaal in deze workshop. Ik ben dé persoon die je dat kunt leren: ik heb al meer dan 200 baby’s gefotografeerd en daar heb ik ook diverse awards mee gewonnen. De workshop newborn fotografie heb ik zó samengesteld dat je als een echte newborn fotograaf de deur van mijn studio uitloopt.

In de workshop newborn fotografie leer je:​

 • Hoe ik als newborn fotograaf te werk ga
 • Hoe je communiceert met de ouders voorafgaande aan de newborn shoot
 • Hoe je verschillende settings opbouwt
 • Hoe je een pasgeboren baby veilig laat poseren (met de verschillende props)
 • Hoe de nabewerking van de foto’s in zijn werk gaat
 • Hoe je met zo min mogelijk verplaatsingen van het kleintje zoveel mogelijk verschillende foto’s kunt schieten
 • Hoe je verschillende digitale achtergronden kunt gebruiken

Wanneer je deze workshop volgt krijg je:​

 • Een 1 op 1 mentoring
 • Een workshop-dag van 9:30 tot 15:00
 • Een echte newborn fotoshoot (incl. nabewerking van de foto’s)
 • Een sheet met mijn uitgeschreven werkwijze/workflow
 • Uitgebreide uitleg over communicatie en de voorbereiding met ouders

ERVARINGEN

Moniek van der Zwan
Bij Aman de newborn cursus gevolgd, super leuk en leerzaam. Amanda neemt de tijd, je mag alles vragen en geeft ook duidelijk uitleg, zelfs als je er thuis niet uit komt. heel veel tips en advies. de cursus is compleet en uitgebreid. Na de cursus ga je naar huis met een uitgebreid pakket om zelf aan de slag te gaan! Een hele goede investering als je wilt gaan starten met newborn fotografie. Nogmaals heel erg bedankt Amanda!
Anita Verweij – Anita Verweij Fotografie
Een super leerzame workshop gehad bij byamanfotografie. Alle tips en uitleg die ik heb gekregen, tijdens het lekker bezig zijn zullen mij zo enorm helpen van elke fotoshoot een feestje te maken! Bedankt Aman!
Marijke van Kiekmijnou Fotografie
Ik heb een workshop bij Amanda gevolgd en ik vond het fantastisch. By far de leukste en meest waardevolle workshop die ik heb gedaan. Amanda is een hele professionele, leuke, warme vrouw die echt een voorbeeld voor mij is geworden! Ik hoop gauw nog meer cursussen bij haar te mogen volgen! Dikke aanrader voor iedereen
Emmy Kolkman
Ik heb vanochtend een newborn workshop gevolgd bij Amanda. En wauw wat een ochtend! Amanda is een vrolijke en ontzettend lieve fotografe met passie voor het vak. Een schitterende studio waar een beginnend fotograaf alleen maar van kan dromen. Ik heb zo onwijs veel geleerd tijdens de workshop. Je kijkt mee, maar gaat ook zelf aan de slag. En alle informatie krijg je mee om rustig thuis nog eens door te lezen. Een geslaagde ochtend, ik kan niet wachten om zelf met Newborn fotografie te starten! Amanda bedankt! ❣️
newborn in een baby mandje
Pleun van Roij
De workshop newbornfotografie volgde ik individueel bij Amanda. Ik heb hier ontzettend veel geleerd! Het was super om te zien hoe Amanda de fotoshoot deed. Het was erg veel om alle informatie op te slurpen maar ook na de workshop was en is ze er voor al mijn vragen. Na het fotograferen zijn we samen gaan bewerken. Hier is een schermopname inclusief geluid van gemaakt. Deze stuurde ze mij toe dus zo kon ik dit thuis zo vaak als ik wilde/wil terugkijken op mijn eigen tempo. Buiten dat ik veel over newbornfotografie heb geleerd kon ik tussendoor ook met andere fotografie vragen bij haar terecht wat erg fijn was. Ik was zo enthousiast over Amanda dat ik ter plekke een andere workshop bij haar heb geboekt namelijk de workhop over The Golden Hour. Deze moet nog gaan plaats vinden maar ik verheug me er nu al op! Dankjewel Amanda en tot snel :)
Kim Roxs
Via een vriendin terecht gekomen bij By Aman, om daar een cursus newbornfotografie te volgen. Wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan! Amanda heeft me super veel geleerd, enthousiast gemaakt voor newbornfotografie en tijdens de cursus had ik echt het gevoel gehoord te worden. Daarnaast is ze ook nog eens een voorbeeld geworden voor mij in de zin van ‘Hoe Amanda haar bedrijf runt, daar wil ik ook naar toe’ Haar foto’s zijn natuurlijk ontzettend mooi, de beste kwaliteit en met liefde gemaakt door iemand die ontzettend goed met baby’s is. Aanrader op elk gebied!

Let’s learn how to capture newborn love

Ben jij er klaar voor?

Wil jij je specialiseren in newborn fotografie? Meld je dan snel aan voor deze speciale workshop. Ben je al ervaren en toe aan meer verdieping? Neem dan vooral een kijkje bij de speciale workshop newborn fotografie voor gevorderden.

De prijs voor een 1-op-1 workshop is 395,- (excl. btw). Deze workshop wordt dan volledig aangepast aan jouw niveau.