TERUG NAAR ALLE WORKSHOPS

Zwangerschaps fotografie

In de workshop zwangerschaps fotografie leer je:​

 • Hoe ik als  fotograaf te werk ga
 • Hoe je communiceert met de mama to be voorafgaand, tijdens en achteraf van de zwangerschapsshoot
 • Hoe je verschillende settings opbouwt en variatie aanbrengt zonder een achtergrond rol te verwisselen
 • Hoe je een zwangere poseert
 • Hoe de nabewerking van de foto’s in zijn werk gaat
 • Hoe je vanuit 1 pose verschillende foto’s kunt maken
 • Je hebt de keuze uit de workshop in de studio of op locatie

Wanneer je deze workshop volgt krijg je:​

 • Een workshop prive
 • Een workshop-dag van 9:30 tot 15:00
 • Een fotoshoot met meerdere zwangere modellen (incl. nabewerking van de foto’s)
 • Een compleet digitaal document met mijn uitgeschreven werkwijze/workflow
 • Foto’s die de verschillende poses stap voor stap uitleggen
 • Uitgebreide uitleg over communicatie en de voorbereiding met ouders
 • Photoshop actions die het bewerken van de foto’s makkelijker en sneller maken

ERVARINGEN

Mieke Bruins fotografie
Ik deed deze workshop in voorbereiding op een fotoshoot. Het eerste wat ze zei was: je gaat die shoot rocken! Amanda heeft me de boost zelfvertrouwen gegeven die ik nodig had. De workshop is GEWELDIG en bevat alles wat je nodig hebt :-). Naast de inhoud is ze een enorme professional en heb je een super leuke dag samen. Niet twijfelen, gewoon boeken die workshop!
Mierije Brand van Made by Mie Fotografie
Onlangs heb ik een 1 op 1 newborn fotografie cursus gevolgd .. het is altijd spannend om zoiets te doen omdat je niet precies weet wat en hoeveel je gaat leren, zeker als je zelf ook al wel kennis hebt . Maar wow! Ik heb zooooooveel geleerd en ben super blij dat ik het gedaan heb . Ik overweeg serieus nog een keertje bij te boeken om zo de puntjes op de i te zetten. Amanda is heel gezellig , open en lief en is echt een open boek als het gaat om het delen van haar kennis en ervaring . Dankjewel voor alles Amanda en tot de volgende keer ! X
Cynthia Rooth
Amanda is een geweldige fotografe! Twee weken geleden heb ik van mijn kinderen een duo-shoot laten maken en deze week kreeg ik het resultaat binnen! Wauw! In één woord fantastisch! Ook is ze super lief en stelde ze mijn kinderen meteen bij binnenkomst op hun gemak. Bedankt!
Nicole Tillie
Onlangs bij Amanda de workshop gezinsfotografie mogen volgen, wat was dat een fantastische dag! Amanda is een zeer enthousiaste, lieve en betrokken fotograaf, maar daarnaast is ze als persoon warm en liefdevol en er echt op gebrand om je te helpen. Ik voelde mij meteen op mijn gemak, al mijn vragen kon ik stellen en Amanda deelt echt alle informatie om je als fotograaf vooruit te helpen. Een open boek.. Met 2 gezinnen zijn we buiten gaan shooten en ook dat is zo’n geweldige ervaring. Je leert ter plekke, ziet hoe Amanda te werk gaat en je mag met je eigen camera meteen mee fotograferen. En dat is zo fijn, het meteen toepassen en ervaren in de praktijk. Ik heb onwijs genoten van de dag en ik kan nu al niet wachten op de volgende workshop. Bedankt lieve Aman, tot snel :)
Moniek van der Zwan
Bij Aman de newborn cursus gevolgd, super leuk en leerzaam. Amanda neemt de tijd, je mag alles vragen en geeft ook duidelijk uitleg, zelfs als je er thuis niet uit komt. heel veel tips en advies. de cursus is compleet en uitgebreid. Na de cursus ga je naar huis met een uitgebreid pakket om zelf aan de slag te gaan! Een hele goede investering als je wilt gaan starten met newborn fotografie. Nogmaals heel erg bedankt Amanda!
Anita Verweij – Anita Verweij Fotografie
Een super leerzame workshop gehad bij byamanfotografie. Alle tips en uitleg die ik heb gekregen, tijdens het lekker bezig zijn zullen mij zo enorm helpen van elke fotoshoot een feestje te maken! Bedankt Aman!

Ben jij er klaar voor?

Wil jij je specialiseren in zwangerschaps fotografie? Meld je dan snel aan voor deze speciale workshop.

Ben je toe aan de volgende stap?  Neem dan vooral een kijkje bij de workshops newborn fotografie.

De prijs voor een 1-op-1 workshop is 395,- (excl. btw). Deze workshop wordt dan volledig aangepast aan jouw niveau.