TERUG NAAR ALLE WORKSHOPS

Gouden-uur fotografie

Het gouden uur – ook wel golden hour genoemd – is het visitekaartje van By Aman Fotografie. Ik ben dol op dit magische licht en dat is ook te zien aan mijn portfolio. Spreken mijn foto’s jou aan? Grote kans dat jij deze warme gloed dan ook fantastisch vindt. Tijdens het eerste of laatste uurtje zonlicht op een dag maak ik de allermooiste foto’s. Een echte Amanda touch die jij door deze workshop te volgen, kunt leren. Want dit gouden uur vraagt om een speciale techniek waar ik alles van af weet. De zon is een zege en een vloek tegelijk. Je wilt die warme gloed, maar de foto’s mogen niet overbelicht zijn. Je wilt mooie foto’s maar je wil tegelijk voorkomen dat de modellen niet de felle zon in hoeven te kijken. Hoe je dit allemaal doet, leg ik je van A tot Z uit in deze uitgebreide cursus. Ik ben een open boek en deel daarom al mijn kennis met jou tijdens dit speciale één-op-één moment. Heb je zin om dit magische uurtje van de dag te leren vastleggen en jouw klanten van de allermooiste foto’s en herinneringen te voorzien? Lees dan snel verder voor meer informatie.

familieshoot in de zon

In de fotografie workshop het gouden-uur leer je:​

 • Hoe je het warme zonlicht in je voordeel kunt gebruiken
 • Hoe ik mijn locaties uitzoek
 • Hoe je je camera kunt instellen voor dit speciale licht
 • Hoe ik mijn sessies opbouw
 • Hoe mijn communicatie en voorbereiding vooraf eruitziet
 • Hoe je je foto’s kunt bewerken in de speciale By Aman style

Wanneer je deze workshop volgt krijg je:​

 • Hoe je het warme zonlicht in je voordeel kunt gebruiken  Een persoonlijke call vooraf waarin we bespreken waar jij tegenaan loopt als fotograaf
 • Een één-op-één fotoshoot tijdens het gouden uur met twee gezinnen
 • Een uitgebreid naslagwerk met alle informatie die we hebben besproken tijdens de workshop
 • Een cursus nabewerking via Zoom waarin ik je uitleg hoe ik mijn foto’s in de speciale By Aman style nabewerk (dit wordt opgenomen, zodat jij dit op je gemak terug kunt bekijken)
 • 4 persoonlijke presets in de By Aman style die het bewerken van de foto’s een stuk makkelijker maken

ERVARINGEN

Anita Verweij – Anita Verweij Fotografie
Een super leerzame workshop gehad bij byamanfotografie. Alle tips en uitleg die ik heb gekregen, tijdens het lekker bezig zijn zullen mij zo enorm helpen van elke fotoshoot een feestje te maken! Bedankt Aman!

Let’s learn how to capture this magical hour

Ben jij er klaar voor?

Belangrijk om te weten is dat deze fotografie workshop exclusief is. In deze workshop deel ik namelijk veel persoonlijke informatie over mijn werkwijze waardoor je dicht bij mijn By Aman style komt. Dit is de reden dat je je alleen kunt aanmelden voor de workshop het gouden uur wanneer je verder weg woont (en fotografeert) dan 30km van mijn studio in Geldermalsen.

De prijs voor deze één-op-één workshop is € 495,- (excl. btw).

Wanneer je samen met een collega de workshop wilt doen, dan krijgen jullie ieder 15% korting. Dit kan maximaal met twee personen.