TERUG NAAR ALLE WORKSHOPS

Gouden-uur fotografie

Het gouden uur – ook wel golden hour genoemd – is het visitekaartje van By Aman Fotografie. Ik ben dol op dit magische licht en dat is ook te zien aan mijn portfolio. Spreken mijn foto’s jou aan? Grote kans dat jij deze warme gloed dan ook fantastisch vindt. Tijdens het eerste of laatste uurtje zonlicht op een dag maak ik de allermooiste foto’s. Een echte Amanda touch die jij door deze workshop te volgen, kunt leren. Want dit gouden uur vraagt om een speciale techniek waar ik alles van af weet. De zon is een zege en een vloek tegelijk. Je wilt die warme gloed, maar de foto’s mogen niet overbelicht zijn. Je wilt mooie foto’s maar je wil tegelijk voorkomen dat de modellen niet de felle zon in hoeven te kijken. Hoe je dit allemaal doet, leg ik je van A tot Z uit in deze uitgebreide cursus. Ik ben een open boek en deel daarom al mijn kennis met jou tijdens dit speciale één-op-één moment. Heb je zin om dit magische uurtje van de dag te leren vastleggen en jouw klanten van de allermooiste foto’s en herinneringen te voorzien? Lees dan snel verder voor meer informatie.

familieshoot in de zon

In de fotografie workshop het gouden-uur leer je:​

 • Hoe je het warme zonlicht in je voordeel kunt gebruiken
 • Hoe ik mijn locaties uitzoek
 • Hoe je je camera kunt instellen voor dit speciale licht
 • Hoe ik mijn sessies opbouw
 • Hoe mijn communicatie en voorbereiding vooraf eruitziet
 • Hoe je je foto’s kunt bewerken in de speciale By Aman style

Wanneer je deze workshop volgt krijg je:​

 • Hoe je het warme zonlicht in je voordeel kunt gebruiken  Een persoonlijke call vooraf waarin we bespreken waar jij tegenaan loopt als fotograaf
 • Een één-op-één fotoshoot tijdens het gouden uur met twee gezinnen
 • Een uitgebreid naslagwerk met alle informatie die we hebben besproken tijdens de workshop
 • Een cursus nabewerking via Zoom waarin ik je uitleg hoe ik mijn foto’s in de speciale By Aman style nabewerk (dit wordt opgenomen, zodat jij dit op je gemak terug kunt bekijken)
 • 4 persoonlijke presets in de By Aman style die het bewerken van de foto’s een stuk makkelijker maken

ERVARINGEN

Mieke Bruins fotografie
Ik deed deze workshop in voorbereiding op een fotoshoot. Het eerste wat ze zei was: je gaat die shoot rocken! Amanda heeft me de boost zelfvertrouwen gegeven die ik nodig had. De workshop is GEWELDIG en bevat alles wat je nodig hebt :-). Naast de inhoud is ze een enorme professional en heb je een super leuke dag samen. Niet twijfelen, gewoon boeken die workshop!
Mierije Brand van Made by Mie Fotografie
Onlangs heb ik een 1 op 1 newborn fotografie cursus gevolgd .. het is altijd spannend om zoiets te doen omdat je niet precies weet wat en hoeveel je gaat leren, zeker als je zelf ook al wel kennis hebt . Maar wow! Ik heb zooooooveel geleerd en ben super blij dat ik het gedaan heb . Ik overweeg serieus nog een keertje bij te boeken om zo de puntjes op de i te zetten. Amanda is heel gezellig , open en lief en is echt een open boek als het gaat om het delen van haar kennis en ervaring . Dankjewel voor alles Amanda en tot de volgende keer ! X
Cynthia Rooth
Amanda is een geweldige fotografe! Twee weken geleden heb ik van mijn kinderen een duo-shoot laten maken en deze week kreeg ik het resultaat binnen! Wauw! In één woord fantastisch! Ook is ze super lief en stelde ze mijn kinderen meteen bij binnenkomst op hun gemak. Bedankt!
Nicole Tillie
Onlangs bij Amanda de workshop gezinsfotografie mogen volgen, wat was dat een fantastische dag! Amanda is een zeer enthousiaste, lieve en betrokken fotograaf, maar daarnaast is ze als persoon warm en liefdevol en er echt op gebrand om je te helpen. Ik voelde mij meteen op mijn gemak, al mijn vragen kon ik stellen en Amanda deelt echt alle informatie om je als fotograaf vooruit te helpen. Een open boek.. Met 2 gezinnen zijn we buiten gaan shooten en ook dat is zo’n geweldige ervaring. Je leert ter plekke, ziet hoe Amanda te werk gaat en je mag met je eigen camera meteen mee fotograferen. En dat is zo fijn, het meteen toepassen en ervaren in de praktijk. Ik heb onwijs genoten van de dag en ik kan nu al niet wachten op de volgende workshop. Bedankt lieve Aman, tot snel :)
Moniek van der Zwan
Bij Aman de newborn cursus gevolgd, super leuk en leerzaam. Amanda neemt de tijd, je mag alles vragen en geeft ook duidelijk uitleg, zelfs als je er thuis niet uit komt. heel veel tips en advies. de cursus is compleet en uitgebreid. Na de cursus ga je naar huis met een uitgebreid pakket om zelf aan de slag te gaan! Een hele goede investering als je wilt gaan starten met newborn fotografie. Nogmaals heel erg bedankt Amanda!
Anita Verweij – Anita Verweij Fotografie
Een super leerzame workshop gehad bij byamanfotografie. Alle tips en uitleg die ik heb gekregen, tijdens het lekker bezig zijn zullen mij zo enorm helpen van elke fotoshoot een feestje te maken! Bedankt Aman!

Let’s learn how to capture this magical hour

Ben jij er klaar voor?

Belangrijk om te weten is dat deze fotografie workshop exclusief is. In deze workshop deel ik namelijk veel persoonlijke informatie over mijn werkwijze waardoor je dicht bij mijn By Aman style komt. Dit is de reden dat je je alleen kunt aanmelden voor de workshop het gouden uur wanneer je verder weg woont (en fotografeert) dan 30km van mijn studio in Geldermalsen.

De prijs voor deze één-op-één workshop is € 495,- (excl. btw).

Wanneer je samen met een collega de workshop wilt doen, dan krijgen jullie ieder 15% korting. Dit kan maximaal met twee personen.