TERUG NAAR ALLE WORKSHOPS

Newborn fotografie gevorderden

Als fotograaf ben je niet snel uitgeleerd. Zo volg ik zelf cursussen en workshops om nóg beter te worden in mijn vakgebied. Wanneer je werkt als newborn fotograaf is het de kunst om de magische eerste weken van een pasgeboren baby zó vast te leggen dat de ouders deze dierbare herinnering kunnen koesteren. Het is dankbaar en bijzonder werk waar ik heel wat moeders en vaders gelukkig mee maak. Met deze workshop newborn fotografie voor gevorderden kun jij dat straks ook. Heb je mijn workshop over newborn fotografie basis al gevolgd en ben je klaar om jouw werk te finetunen? Dan is deze gevorderden cursus precies wat je nodig hebt.

In de workshop newborn fotografie voor gevorderden leer je:​

 • Hoe je de poses fine tuned die je in de eerste workshop voor newborn fotografie hebt geleerd
 • Hoe ik als newborn fotograaf te werk ga met een bean bags
 • Hoe je met zo min mogelijk bewegingen zo veel mogelijk verschillende foto’s maakt
 • Hoe je foto’s maakt van ouders met hun pasgeboren baby
 • Hoe je licht op verschillende manieren kunt inzetten
 • Hoe je tegenlicht kunt gebruiken
 • Hoe je digitale achtergronden gebruikt
 • Hoe je twee foto’s verwerkt tot één foto 

Wanneer je deze workshop volgt krijg je:​

 • Een newborn fotoshoot mét de ouders
 • Een workshop-dag van 9:30 tot 15:00
 • Een sheet met mijn uitgeschreven werkwijze/workflow met een bean bag
 • Foto’s die de verschillende poses stap voor stap uitleggen
 • Uitgebreide uitleg over communicatie en de voorbereiding met ouders
 • 1 digitale achtergrond die je direct zelf kunt gebruiken
 • Een photoshop action set over huidbewerking

ERVARINGEN

Mieke Bruins fotografie
Ik deed deze workshop in voorbereiding op een fotoshoot. Het eerste wat ze zei was: je gaat die shoot rocken! Amanda heeft me de boost zelfvertrouwen gegeven die ik nodig had. De workshop is GEWELDIG en bevat alles wat je nodig hebt :-). Naast de inhoud is ze een enorme professional en heb je een super leuke dag samen. Niet twijfelen, gewoon boeken die workshop!
Mierije Brand van Made by Mie Fotografie
Onlangs heb ik een 1 op 1 newborn fotografie cursus gevolgd .. het is altijd spannend om zoiets te doen omdat je niet precies weet wat en hoeveel je gaat leren, zeker als je zelf ook al wel kennis hebt . Maar wow! Ik heb zooooooveel geleerd en ben super blij dat ik het gedaan heb . Ik overweeg serieus nog een keertje bij te boeken om zo de puntjes op de i te zetten. Amanda is heel gezellig , open en lief en is echt een open boek als het gaat om het delen van haar kennis en ervaring . Dankjewel voor alles Amanda en tot de volgende keer ! X
Cynthia Rooth
Amanda is een geweldige fotografe! Twee weken geleden heb ik van mijn kinderen een duo-shoot laten maken en deze week kreeg ik het resultaat binnen! Wauw! In één woord fantastisch! Ook is ze super lief en stelde ze mijn kinderen meteen bij binnenkomst op hun gemak. Bedankt!
Nicole Tillie
Onlangs bij Amanda de workshop gezinsfotografie mogen volgen, wat was dat een fantastische dag! Amanda is een zeer enthousiaste, lieve en betrokken fotograaf, maar daarnaast is ze als persoon warm en liefdevol en er echt op gebrand om je te helpen. Ik voelde mij meteen op mijn gemak, al mijn vragen kon ik stellen en Amanda deelt echt alle informatie om je als fotograaf vooruit te helpen. Een open boek.. Met 2 gezinnen zijn we buiten gaan shooten en ook dat is zo’n geweldige ervaring. Je leert ter plekke, ziet hoe Amanda te werk gaat en je mag met je eigen camera meteen mee fotograferen. En dat is zo fijn, het meteen toepassen en ervaren in de praktijk. Ik heb onwijs genoten van de dag en ik kan nu al niet wachten op de volgende workshop. Bedankt lieve Aman, tot snel :)
Moniek van der Zwan
Bij Aman de newborn cursus gevolgd, super leuk en leerzaam. Amanda neemt de tijd, je mag alles vragen en geeft ook duidelijk uitleg, zelfs als je er thuis niet uit komt. heel veel tips en advies. de cursus is compleet en uitgebreid. Na de cursus ga je naar huis met een uitgebreid pakket om zelf aan de slag te gaan! Een hele goede investering als je wilt gaan starten met newborn fotografie. Nogmaals heel erg bedankt Amanda!
Anita Verweij – Anita Verweij Fotografie
Een super leerzame workshop gehad bij byamanfotografie. Alle tips en uitleg die ik heb gekregen, tijdens het lekker bezig zijn zullen mij zo enorm helpen van elke fotoshoot een feestje te maken! Bedankt Aman!

Let’s learn how to capture newborn love even better ​

Ben jij er klaar voor?

Wil je leren hoe je de liefde tussen een pasgeboren baby en de kersverse ouders vast kunt leggen op camera? En ben je toe aan meer verdieping? Meld je dan snel aan voor de workshop newborn fotografie voor gevorderden. Zo kun je in de toekomst zelf de magische eerste weken van een pasgeboren baby vastleggen in een kostbare herinnering voor de ouders.

De prijs voor een privé workshop (1 persoon) is 395,- (excl. btw). Deze workshop wordt dan volledig aangepast aan jouw niveau.