Workshop fotografie

Onderstaand staan al mijn beschikbare workshops! Staat er iets niet tussen wat je wel graag wilt leren? Via het contactformulier kun je me je vraag sturen!

Wil je je aanmelden? Gebruik het contactformulier onderaan de infopagina en wellicht zie ik je snel!

Workshop basis fotografie

Het begint bij de basis, doe de workshop en maak de foto’s die jij voor ogen hebt!

Zwangerschapsfotografie

rock the mama’s!♥ 

Zwangerschapfotograaf Geldermalsen
Workshop newbornfotografie

Wil jij alles leren over poseren van newborns♡, veiligheid, lichtgebruik, wrappen en nog veel meer?

workshop newborn fotografie
Workshop newbornfotografie – gevorderd

Alles over poseren met ouders, beanbag workflow en digitale achtergronden

Workshop gouden uur fotografie

Wanneer je verliefd bent op het magische uur en de warme zachte gloed in je foto’s

 

Jongetje fotoshoot zand
Workshop gezins- en kinderfotografie

 Of heb jij moeite met spontane foto’s of mis je de creativiteit? Of struggle je met instellingen of nabewerking? Heb jij de basiskennis en staat mijn style jou aan? 

Moeder speelt met kind

Wat zeggen anderen over de cursussen van By Aman?

Kim Roxs
1-op-1 workshop newbornfotografie

Via een vriendin terecht gekomen bij By Aman, om daar een cursus newbornfotografie te volgen. Wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan! Amanda heeft me super veel geleerd, enthousiast gemaakt voor newbornfotografie en tijdens de cursus had ik echt het gevoel gehoord te worden. Daarnaast is ze ook nog eens een voorbeeld geworden voor mij in de zin van ‘Hoe Amanda haar bedrijf runt, daar wil ik ook naar toe’ Haar foto’s zijn natuurlijk ontzettend mooi, de beste kwaliteit en met liefde gemaakt door iemand die ontzettend goed met baby’s is. Aanrader op elk gebied!

Anita Verweij
1-op-1 workshop fotografie tijdens het gouden uur

Een super leerzame workshop gehad bij byamanfotografie. Alle tips en uitleg die ik heb gekregen, tijdens het lekker bezig zijn zullen mij zo enorm helpen van elke fotoshoot een feestje te maken! Bedankt Aman!

Anouscha Vostermans
1-op-1 workshop newbornfotografie

Supergezellige en leerzame workshop bij Amanda gevolgd, echt een aanrader voor iedereen die meer wilt leren over newbornfotografie!

Jozien Rasing
1-op-1 workshop newbornfotografie

Ik heb in januari ’19 de 1-op-1 workshop newbornfotografie gevolgd. Ontzettend leuke dag gehad en natuurlijk erg leerzaam. Ik heb veel tips en handvatten gekregen om zelf verder te kunnen met deze doelgroep. Amanda heeft zoveel geduld en straalt rust uit. Fijn voor de klant maar ook voor mij als cursist. Ze geeft echt alles vrij, zodat je met veel plezier verder kan met de mini’s fotograferen. Zo leuk! Bedankt!

Tara  Tara
1-op-1 workshop newbornfotografie

Lieve Amanda,
Wat heb ik een leerzame workshop bij jou mogen volgen. Bedankt daarvoor! Ook bedankt voor je gastvrijheid, ik heb oprecht een leuke dag gehad! xx Tara

Rianne vd Kolk
basisworkshop/newbornfotografie/kinderworkshop

Meerdere curussen gevolgd, superleerzaam, neemt de tijd en geeft goede uitleg.
ook NA de cursus helpt ze nog als je vragen hebt! Zeker een aanrader.

Leanne Blonk – Pul
1-op-1 workshop newbornfotografie

De workshop van vandaag was voor mij een echte eye-opener.
De rust die Amanda uitstraalt, het geduld dat zij heeft, is heel mooi om te zien. Ik heb vandaag veel kennis op gedaan en enorm veel geleerd in het poseren, fotograferen en de nabewerking. Bedankt lieve Aman!

Sandra Kozijn
1-op-1 workshop newbornfotografie

Ontzettend leerzame dag gehad. Ik heb zoveel informatie gekregen over hoe een newbornshoot in elkaar steekt en wat slimme dingen zijn om te doen.

Amanda geeft je veel informatie en laat je zoveel zien en ervaren. Dingen waar je erna mee aan de slag kan gaan.

Ik ben heel enthousiast naar huis gegaan na deze workshop. Echt een aanrader!! Ik ben nog steeds zo blij ermee dat ik bij haar terecht kon.

Lisa Lourensen
Workshop newbornfotografie / familiefotografie / kinderfotografie

Meerdere workshops gevolgd bij Aman,. het was elke cent meer dan waard! Ze weet zo ontzettend veel, en legt tot in den treuren alles opnieuw uit tot je het snapt. ze voelt feilloos aan wat je als cursist nodig hebt?. Het stukje leren, uitleggen zit er bij haar gewoon in ? Als er een expert training komt voor newborn ben ik erbij!

Joyce Sweers
1-op-1 workshop newbornfotografie

Vandaag de cursus Newborn Fotografie mogen volgen. Wat een ontzettend leuke en interessante cursus, een echte aanrader. Aman geeft je duidelijke uitleg en er is volop ruimte voor vragen. Wil in de toekomst zeker terug komen voor de vervolg cursus!

Menu