Workshop fotografie

Onderstaand staan al mijn beschikbare workshops! Wil je je aanmelden? Gebruik het contactformulier onderaan de infopagina en wellicht zie ik je snel!

Ben jij ook zo verliefd op de foto’s met een gouden gloed? Dan is de workshop fotograferen in het gouden uur echt iets voor jou!

Jongetje fotoshoot zand

De workshop die iedere (beginnende) newbornfotograaf gevolgd zou moeten hebben. Ik neem je mee in mijn volledige workflow tijdens een echte newbornshoot, zodat jij binnen binnen no-time aan de slag kunt!

workshop newborn fotografie

Heb je een digitale camera en wil je graag betere foto’s leren maken? Meld je aan voor de basiscursus fotografie en je fotografeert niet meer op de automatische stand!

basis workshop fotografie

Ben jij al fotograaf en wil je de volgende stap maken? Staat mijn style je aan? Meld je dan nu aan voor de workshop kinderfotografie en ik geef je een kijkje in mijn keuken!

Wat zeggen anderen over de cursussen van By Aman?

Jozien Eikelboom - Rasing

1-op-1 workshop newbornfotografie met model Bo

Ik heb in januari ’19 de 1-op-1 workshop newbornfotografie gevolgd. Ontzettend leuke dag gehad en natuurlijk erg leerzaam. Ik heb veel tips en handvatten gekregen om zelf verder te kunnen met deze doelgroep. Amanda heeft zoveel geduld en straalt rust uit. Fijn voor de klant maar ook voor mij als cursist. Ze geeft echt alles vrij, zodat je met veel plezier verder kan met de mini’s fotograferen. Zo leuk! Bedankt!

Leanne Blonk - Pul

1-op-1 workshop newbornfotografie met model Loïs

De workshop van vandaag was voor mij een echte eye-opener.
De rust die Amanda uitstraalt, het geduld dat zij heeft, is heel mooi om te zien. Ik heb vandaag veel kennis op gedaan en enorm veel geleerd in het poseren, fotograferen en de nabewerking. Bedankt lieve Aman!

Sandra Kozijn

1-op-1 workshop newbornfotografie met modellen Fem en Mick

Ontzettend leerzame dag gehad. Ik heb zoveel informatie gekregen over hoe een newbornshoot in elkaar steekt en wat slimme dingen zijn om te doen.

Amanda geeft je veel informatie en laat je zoveel zien en ervaren. Dingen waar je erna mee aan de slag kan gaan.

Ik ben heel enthousiast naar huis gegaan na deze workshop. Echt een aanrader!! Ik ben nog steeds zo blij ermee dat ik bij haar terecht kon. ?

Lisa Lourensen

1-op-1 workshop newbornfotografie met model Loïs
1-op-1 workshop gezin en familiefotografie met model Binck en familie
1-op-1 workshop kinderfotografie met model Loïs

Meerdere workshops gevolgd bij Aman,. het was elke cent meer dan waard! Ze weet zo ontzettend veel, en legt tot in den treuren alles opnieuw uit tot je het snapt. ze voelt feilloos aan wat je als cursist nodig hebt?. Het stukje leren, uitleggen zit er bij haar gewoon in ? Als er een expert training komt voor newborn ben ik erbij!

Joyce Sweers

groepsworkshop newbornfotografie met model Fay

Vandaag de cursus Newborn Fotografie mogen volgen. Wat een ontzettend leuke en interessante cursus, een echte aanrader. Aman geeft je duidelijke uitleg en er is volop ruimte voor vragen. Wil in de toekomst zeker terug komen voor de vervolg cursus!

Menu