nice to
meet you

AMANDA

Ik ben Amanda

Ik ben Amanda, hét gezicht achter By Aman Fotografie. Ik woon samen met Pieter en onze 2 zoons. Na tien jaar lang werkzaam te zijn geweest als marketeer in de bouwsector begon mijn creativiteit weer te kriebelen. Ik ben daarom onwijs dankbaar dat ik mij sinds 2018 iedere dag kan bezighouden met het maken van prachtige beelden vol emotie. Daar word ik namelijk ontzettend gelukkig van. 

Zoveel meer dan ‘maar’ een fotograaf

Ik ben dan ook veel meer dan een fotograaf. Ik ben enorm gepassioneerd over alles wat er bij fotografie komt kijken. Het bewerken van de foto’s in de speciale By Aman style bijvoorbeeld. Maar ook het sociale contact met de gezinnen voor de camera is voor mij heel belangrijk. Creatief bezig zijn en socializen zit echt in mijn bloed. Maar dat is nog niet alles, want ik ben dagelijks ook in de weer om mijn passie voor fotografie zo veel mogelijk met anderen te delen. Dit doe ik door middel van workshops en cursussen die ik op mijn website aanbied.  

Herinneringen tastbaar maken is zo waardevol

Ik wil je niet alleen blij maken met een paar knappe foto’s, ik wil echt de liefde vastleggen van jou en je gezin. Mijn missie is om die beleving tastbaar te maken. Zo vind ik het echt een eer om je met jouw kleintje in je buik op een unieke manier vast te leggen. Zodat je voor altijd een aandenken hebt aan deze speciale tijd. Het belangrijkst is natuurlijk dat jij op je gemak voelt. Ik wil dat je je op en top zelfverzekerd en krachtig voelt. Zo kun je met een glimlach terugdenken aan dit moment. Dat is toch heel kostbaar?

Jaren ervaring
Award winning fotograaf
Tevreden klanten

Let's connect

Heb je naar aanleiding van mijn website nog vragen over mijn diensten of mijn werkwijze? Of wil je graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op. Let’s make some memories soon!