FAQ

window.addEventListener('DOMContentLoaded', (event) => { document.querySelectorAll('.elementor-tab-title').forEach(title => { title.classList.remove('elementor-active'); }) document.querySelectorAll('.elementor-tab-content').forEach(content => { content.style.display = "none" }) });

Algemeen

Hoe lang een fotoshoot duurt is verschillend. Ik ben er namelijk niet alleen om foto’s te maken, maar om nieuwe herinneringen te creëren. Hieronder heb ik een overzicht gemaakt van de duur van de verschillende fotoshoot die ik aanbied. 

 • Een zwangerschapsshoot buiten duurt c.a. 1 uur
 • Een zwangerschapsshoot studio duurt c.a. 1,5 uur
 • Een newborn fotoshoot duurt c.a. 3 uur
 • Een cakesmash fotoshoot duurt c.a. 30 minuten met het Cakesmash Silver pakket
 • Een cakesmash fotoshoot duurt c.a. 45 minuten met het Cakesmash Gold pakket
 • Een cakesmash fotoshoot duurt c.a. 40-60 minuten met het Cakesmash Diamant pakket
 • Een familie fotoshoot duurt c.a. 1 uur op de locatie 

Het aantal foto’s dat je krijgt verschilt per fotoshoot en per pakket. Deze worden altijd digitaal aangeleverd en er is ook een mogelijk om de prachtige herinneringen aan de shoot vast te leggen in een chique fotoalbum. Zo maak je het echt een fotoshoot om niet te vergeten. Om jouw vraag goed te kunnen beantwoorden heb ik hieronder een handig overzicht gemaakt.

 • Bij een zwangerschapsshoot buiten krijg je 5 foto’s
 • Bij een zwangerschapsshoot studio krijg je 5 foto’s
 • Bij een newborn fotoshoot kun je de foto’s bekijken in een beveiligde online fotogalerij en schaf je de foto’s achteraf aan. Hiervoor heb ik verschillende pakketten
 • Bij een cakesmash fotoshoot met het Cakesmash Silver pakket krijg je 5 foto’s
 • Bij een cakesmash fotoshoot met het Cakesmash Gold pakket krijg je 10 foto’s
 • Bij een cakesmash fotoshoot met het Cakesmash Diamant pakket krijg je 20 foto’s
 • Bij een familie fotoshoot krijg je 5 foto’s

 

Zwangerschapsshoot

Wanneer je graag deze magische eerste weken wilt vastleggen op camera, raad ik je aan om al rond de twintigste week van je zwangerschap een fotoshoot in te plannen. Dit adviseer ik niet voor niets, want zo kan ik jullie echt de zekerheid bieden dat er plek is voor jou en je kleintje. Ik houd namelijk rond de uitgerekende datum een plek vrij in mijn agenda zodat jullie pasgeboren baby rond de twaalf en vijftien dagen na de geboorte voor mijn camera kan verschijnen. Wanneer je kleintje te vroeg wordt geboren of wanneer je al wat later in je zwangerschap bent, kun je altijd contact met mij opnemen om te kijken naar de opties voor een newborn fotoshoot op korte termijn. 

Boek dan rond de twintig weken in jouw zwangerschap de zwangerschap shoot, dit is handig voor zowel binnen als buiten. De fotoshoot zelf vindt plaats rond de 30 en 35 weken. Ben je in verwachting van een tweeling? Dan raad ik je aan om de fotoshoot voor de 30 weken in te plannen. Neem vooral contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken! 

Tijdens een zwangerschap shoot is het ontzettend belangrijk dat jij je zelfverzekerd en vrouwelijk voelt. Wanneer jij helemaal op je gemak bent, kun je echt stralen als geen ander. Iets wat ook terug te zien is op de foto’s die ik van je maak. In de speciale zwangerschapskleding uit mijn Client Closet kun jij pas echt de beste versie van jezelf zijn. De jurken zijn prachtig en van goede kwaliteit. Zo werk ik vooral met de jurken van het bekende merk Mii-Estilo die tegelijk heel comfortabel zitten. Je moet je immers goed kunnen bewegen tijdens de fotoshoot. Ik raad vrouwen daarom ook aan om twee á drie items te kiezen voor de zwangerschap shoot waarin ze helemaal zichzelf kunnen zijn. De kracht en zelfvertrouwen spat zo echt van de foto’s af.

Cakesmash shoot

Jouw peuter is constant in ontwikkeling. Zou je soms ook niet willen dat je de tijd heel even op pauze kon zetten en kon genieten van het moment? Met deze vrolijke cakesmash fotoshoot zorg ik ervoor dat de herinnering aan deze tijd vol nieuwsgierigheid tastbaar wordt. Een persoonlijk aandenken aan het ondeugende snoetje van je kleintje, dat is toch heel onbetaalbaar?

Wanneer je kiest voor het Cakesmash Gold pakket, mag je kiezen uit ruim dertig verschillende settings voor je kleintje. Dit maakt het kiezen van de perfecte setting er niet makkelijker op. Ga daarom vooral op je gevoel af. Kies waar jij je goed bij voelt en waarvan je zeker weet dat je peuter hier dolgelukkig van wordt. Ik heb ook speciale settings die passen bij het seizoen. Zo heb ik een blossom beauty thema die je alleen kunt boeken in eind maart en begin april. Kan je echt niet kiezen? Neem dan vooral contact met mij op! Dan kunnen we samen kijken welke setting het beste aansluit bij jouw wensen. 

Familie shoot

Heb jij een echt wauw-gevoel gekregen na het zien van mijn portfolio? Dan weet je het antwoord eigenlijk al. Ik wil namelijk de allermooiste foto’s maken van jou en je gezin en dit kan alleen met het beste licht. Daarom vindt de familie fotoshoot altijd in de vroege ochtend plaats of tijdens het laatste uurtje zon van de dag. Dit laatste wordt ook wel ‘golden hour’ genoemd. Wanneer je kiest voor een familie fotoshoot moet je dus vroeg uit de veren! 

 

Wanneer dit op echt niet kan, kunnen we kijken of we de fotoshoot met het gezin kunnen verplaatsen naar de herfst of de winter. Dan gaat de zon wat later op en ook wat eerder onder. Maar ook wanneer het voor jou en je familie beter uitkomt om overdag nieuwe herinneringen te maken, kan dat By Aman Fotografie geregeld worden. Wanneer het zonnetje lekker fel is, sla ik de warmste uren op de dag wel over. 

De familie fotoshoot vindt over het algemeen plaats met vijf personen. Heb je echter een hele grote familie? Dan fotografeer ik maximaal acht personen in één familie fotoshoot. Wanneer er meer dan vijf personen aan de familie fotoshoot mee doen, betaal je per persoon een meerprijs.

Naast de onbeschrijfelijke liefde die jij voelt voor je gezin, leg ik in een familie fotoshoot ook de herinnering aan jouw kinderen voor je vast. Zo kun je wanneer ze een stuk ouder zijn terug denken aan de dierbare momenten die jij met ze hebt gehad toen ze nog jonger waren. 

Zo is er een optie voor een fotoshoot zussen en zelfs een fotoshoot moeder en kind. Tijdens een kennismakingsgesprek mag je al jouw wensen met mij door bespreken. 

Let's connect

Heb je naar aanleiding van mijn website nog vragen over mijn diensten of mijn werkwijze? Of wil je graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op. Let’s make some memories soon!

FOLLOW ME
@byamanfotografie