newborn

new
born

Detailfoto baby newbornshoot

Als fotograaf leg ik jouw mooiste herinneringen vast op beeld zodat je er altijd van kunt blijven genieten. Ik focus mij niet alleen op het maken van foto’s, maar zorg er echt voor dat die tijdens de shoot voel jij je op je mooist en kun je helemaal jezelf zijn. Samen met je dierbaren. Het is goed te weten dat een newbornshoot niet los te boeken is en alleen in combinatie met een zwangerschapsshoot.

Baby in handen van het gezin

Newborn fotografie: een tastbaar aandenken aan deze magische tijd

Die kleine vingertjes en teentjes, de unieke geur van je kleintje: het zijn herinneringen die je voor altijd zou willen koesteren. De eerste weken samen met je pasgeboren baby zijn heel erg bijzonder. Het moederschap is nog zo nieuw en de band die jij met je kleintje hebt is heel speciaal. Niet eerder heb je zoveel liefde ervaren als na de geboorte van je baby. Een newborn is nog zo teder en klein, dat je je na een aantal maanden niet meer kan voorstellen dat hij of zij ooit zo kwetsbaar is geweest. De weken na de geboorte zijn niet alleen heel magisch, maar ook heel hectisch. Je leven met een pasgeboren baby ziet er ineens heel anders uit dan voorheen en de tijd vliegt voorbij. Voor je het weet is je kleintje deze eerste fase vol pure liefde voorbij zonder dat je er echt van hebt kunnen genieten.

Maar wat als je deze magische tijd vol nieuwe liefde voor altijd dicht bij je zou kunnen houden? Met de newborn fotografie van By Aman Fotografie heb je een prachtig aandenken aan je pasgeboren baby. Ik leg de herinnering van deze liefdevolle weken voor je vast zodat je nog jarenlang kunt genieten van deze tijd.

Gapende baby newbornshoot
your first breath took ours away

Wanneer je een baby shoot boekt, kun je het volgende verwachten:

Let op, een newnornshoot is bij By Aman alleen te boeken in combinatie met een zwangerschapsshoot. Als newborn fotograaf, fotografeer ik jouw kleintje binnen de eerste drie weken na de geboorte. Doordat je kleintje in deze periode heel veel slaapt, kan hij of zij gemakkelijk (en veilig) in verschillende posities worden gelegd. De baby fotoshoot vindt plaats in mijn ruime studio in Geldermalsen, waar jij en je gloednieuwe gezin echt op je gemak kunnen zijn. Bij mij is je kleintje in goede handen. De baby fotoshoot duurt zo’n tweeënhalf á drie uur.

Detailfoto van handen en voeten baby
baby in een mandje met veren

Wanneer je kiest voor een newborn fotoshoot krijg je:

  • Een fotoshoot van drie uur in de studio
  • Keuze uit verschillende achtergronden
  • Het gebruik van diverse luxe props, accessoires en kleding
  • Prachtige foto’s die op een unieke en gedetailleerde manier zijn bewerkt
  • Een persoonlijke bestelsessie na ongeveer een week, waar je je digitale bestanden kunt bekijken en aanschaffen 
  • De kosten voor een newborn fotoshoot is €299,-, inclusief 5 digitale bestanden.

Rustgevende settings die passen bij jou

Voor de fotoshoot kun je kiezen uit diverse rustige settings. Wanneer je een voorkeur hebt voor een bepaalde kleur, kun je mij dit altijd laten weten in ons uitgebreide kennismakingsgesprek. Ik zorg dan voor een setting die perfect past bij jou en je kleintje.

ERVARINGEN

Sandra Kozijn
Amanda is een topfotograaf. Ze maakt prachtige foto’s. Geeft tips en zorgt dat je je op je gemak voelt. Mijn kleine meisje wilde niet super meewerken tijdens de newbornshoot. Gelukkig mochten we een keer terug komen en verliep toen alles super. Het album is heel mooi. Amanda is een topper! Wat een fijn gevoel heb ik gehad na de zwangerschaps shoot en newbornshoot.

Ben jij er klaar voor?

Kan jij niet wachten om mooie foto’s te laten maken van jouw kleine?
Of heb je misschien nog vragen over de shoot? Klik op de knop hieronder en vul het aanmeldformulier in. Ik neem vervolgens zo snel mogelijk contact met je op!