familie
shoot

twee kinderen in de zon in het bos

Door een fotoshoot te boeken voor jou en je gezin heb je niet alleen een hele leuke dag met de mensen waar je het meest van houdt, je hebt ook een tastbaar aandenken aan deze speciale dag. De liefde die jij hebt voor je gezin is maar moeilijk te verwoorden. Deze liefde is namelijk zo allesomvattend en bijzonder, dat je dat voor altijd zou willen voelen. Met deze fotoshoot leg ik die liefde voor jou vast zodat jij met een glimlach terug kunt denken aan deze magische periode in je leven.

Een familie fotoshoot is dé manier om nieuwe dierbare herinneringen te maken

Het leven met een gezin is hectisch, dat weet ik als moeder van twee jongens maar al te goed. Het komt daarom vaak voor dat we door de drukke werkdagen en sociale weekenden het veel te druk hebben om écht van ons gezin te genieten. Hierdoor gaan heel wat prachtige momenten met elkaar verloren. Het maken van nieuwe herinneringen staat door de drukte op een lager pitje, terwijl je juíst de liefde tussen jou en je gezin zo lang mogelijk zou willen koesteren. Waarschijnlijk maak je heel wat foto’s met je telefoon van je kleintje(s), maar zijn er maar weinig beelden waar het hele gezin op staat, laat staan de hele familie! 

Bedenk dan even hoe fijn het zou zijn om echt quality time met je gezin te hebben op een prachtige locatie. Om even aandacht te hebben voor elkaar en in het moment te leven in plaats van te luisteren naar de drukke agenda’s. Hoe waardevol zou het zijn om de liefde die jij voor je hele familie voelt tastbaar te kunnen maken? Met een familie fotoshoot leg ik die liefde voor je vast zodat je dat gevoel voor altijd dicht bij je kunt houden. Maar ook de familie fotoshoot zelf is dé manier om nieuwe dierbare herinneringen te maken waar je jaren later nog steeds niet over uitgepraat bent.

family where life begins and love never ends
meisje vangt bellen in de zon

Wanneer je een familie fotoshoot boekt, kun je het volgende verwachten:

  • Een familie fotoshoot op locatie voor vijf personen
  • 5 Prachtige foto’s in hoge resolutie die op een gedurfde manier zijn bewerkt
  • De foto’s worden op een digitale manier aangeleverd
  • Een luxe minialbum (15 x 15 cm) met een linnen kaft
  • Een familie fotoshoot kost € 299,-
  • Wanneer je graag met meer familieleden een fotoshoot wil doen, kost het €25,00 extra per persoon (inclusief 1 extra bewerkt digitaal bestand). Mijn maximale groepsgrootte is 8 personen.

Meer dan alleen het gezin

De familie fotoshoot is niet enkel voor het gezin. Zo is er een optie voor een fotoshoot voor de kinderen, zussen en zelfs een fotoshoot moeder en kind. Vooraf ontvang je van mij een vragenlijst, waar je al je wensen mag doorgeven.

Veelgestelde vragen

Heb jij een echt wauw-gevoel gekregen na het zien van mijn portfolio? Dan weet je het antwoord eigenlijk al. Ik wil namelijk de allermooiste foto’s maken van jou en je gezin en dit kan alleen met het beste licht. Daarom vindt de familie fotoshoot altijd in de vroege ochtend plaats of tijdens het laatste uurtje zon van de dag. Dit laatste wordt ook wel ‘golden hour’ genoemd. Wanneer je kiest voor een familie fotoshoot moet je dus vroeg uit de veren! 

 

Wanneer dit op echt niet kan, kunnen we kijken of we de fotoshoot met het gezin kunnen verplaatsen naar de herfst of de winter. Dan gaat de zon wat later op en ook wat eerder onder. Maar ook wanneer het voor jou en je familie beter uitkomt om overdag nieuwe herinneringen te maken, kan dat By Aman Fotografie geregeld worden. Wanneer het zonnetje lekker fel is, sla ik de warmste uren op de dag wel over. 

De familie fotoshoot vindt over het algemeen plaats met vijf personen. Heb je echter een hele grote familie? Dan fotografeer ik maximaal acht personen in één familie fotoshoot. Wanneer er meer dan vijf personen aan de familie fotoshoot mee doen, betaal je per persoon een meerprijs van €22,50. 

Naast de onbeschrijfelijke liefde die jij voelt voor je gezin, leg ik in een familie fotoshoot ook de herinnering aan jouw kinderen voor je vast. Zo kun je wanneer ze een stuk ouder zijn terug denken aan de dierbare momenten die jij met ze hebt gehad toen ze nog jonger waren. 

Zo is er een optie voor een fotoshoot zussen en zelfs een fotoshoot moeder en kind. Tijdens een kennismakingsgesprek mag je al jouw wensen met mij door bespreken. 

ERVARINGEN

Susan van Beurden
Het is ongelooflijk hoeveel passie ze voor haar werk heeft.. dat werkt aanstekelijk voor de modellen en daardoor krijg je de prachtigste foto’s! Mijn dochter werkt vaker samen met fotografen, maar Amanda is by far het leukst met haar! 5 sterren.. maar eigenlijk heeft ze er meer verdiend!
bellenblaas lachend kind
Sabina van Sijl
Amanda is een super goede en leuke fotograaf. De shoot was een feestje voor de kinderen en de resultaten adembenemend mooi! Wij komen nog eens terug!
twee kinderen in de zon in het bos
Michel de Groot
We hebben een mooie Golden-hour shoot gedaan met ons jonge gezin. Erg leuk om te doen en het resultaat is prachtig. Bedankt Amanda!
gezinsfoto
Fam van Wijk
Al een paar keer foto’s bij Amanda mogen maken! Wij zijn telkens helemaal happy! In juli staat de volgende gepland!! Amanda. Je bent een topper!! Liefs

Ben jij er klaar voor?

Kan jij niet wachten om mooie foto’s te laten maken van jou en je gezin?
Of heb je misschien nog vragen over de shoot? Klik op de knop hieronder en vul het aanmeldformulier in. Ik neem vervolgens zo snel mogelijk contact met je op!