Zwangerschapsfotoshoot

Yes, je bent zwanger en jullie verwachten een kindje! Gefeliciteerd, een magische periode voor jullie. Ik vind het geweldig om deze bijzondere periode voor jullie vast te leggen in een zwangerschapsfotoshoot, zodat jij een blijvende herinnering hebt aan deze tijd. Mijn collectie prachtige jurken is beschikbaar voor je tijdens de shoot, uiteraard kun je natuurlijk ook in eigen kleding gefotografeerd worden.

Een overzicht van mijn collectie zwangerschapsjurken vind je onder Client Closet. Een ‘kast’ vol beauty’s van jurken, body’s en ander moois die jij mag gebruiken voor je shoot. Zodat jij alleen nog maar hoef te stralen!

Het boeken van je zwangerschapsshoot kun je het beste rond de 20 weken doen. De shoot zelf vind plaats tussen de 30 en de 35 weken. Ben je zwanger van een tweeling? Dan raad ik je aan nog voor de 30 weken te komen shooten.

Heb jij inspiratie gekregen van bepaalde afbeeldingen die je online ergens hebt gezien? Dat is tof, ik sta ik daar zeker voor open. Echter heb ik liever vooraf geen lijst met (bijv Pinterest) plaatjes, aangezien dit mijn creativiteit beperkt. Tenslotte wil je iets unieks en wat bij jou past. Geeft mijn portfolio van zwangerschapsfoto’s je een wauw-gevoel? Vertrouw erop dat we er samen iets moois van gaan maken!

Portfolio zwangerschap studio

Zwangerschap fotograaf Den Bosch

Portfolio zwangerschap locatie

Zwangerschapsfotograaf Geldermalen
Menu