Zwangerschapsfotoshoot

Yes, je bent zwanger en jullie verwachten een kindje! Een magische periode voor je, je krijgt een kindje. Zodra je zwanger bent, krijg je iets bijzonders, namelijk de mama-glow. Je draagt je kindje en daardoor krijg je iets bijzonders, de mama-glow☆. En juist die glow leg ik heel graag vast voor je met zwangerschapsfotoshoot, zodat jij een blijvende herinnering hebt aan deze bijzondere tijd.

Voel je vrouwelijk en vol power in 1 van mijn prachtige jurken uit mijn collectie of shine in eigen kleding. Een overzicht van mijn collectie zwangerschapsjurken vind je onder Client Closet. Een ‘kast’ vol beauty’s van jurken, body’s en ander moois die jij mag gebruiken voor je shoot. Zodat jij alleen nog maar hoef te stralen!

Het boeken van je zwangerschapsshoot kun je het beste rond de 20 weken doen. De shoot zelf vind plaats tussen de 30 en de 35 weken. Ben je zwanger van een tweeling? Dan raad ik je aan nog voor de 30 weken te komen shooten.

Heb jij inspiratie gekregen van bepaalde afbeeldingen die je online ergens hebt gezien? Dat is tof, ik sta ik daar zeker voor open. Echter heb ik liever vooraf geen lijst met (bijv Pinterest) plaatjes, aangezien dit mijn creativiteit beperkt. Tenslotte wil je iets unieks en wat bij jou past. Geeft mijn portfolio van zwangerschapsfoto’s je een wauw-gevoel? Vertrouw erop dat we er samen iets moois van gaan maken!

Menu