Workshop newborn fotografie

Baby fotoshoot

Jij kent de basis van fotograferen en je wilt je toeleggen of verdiepen op het fotograferen van newborns? Maar duizelt het je van alle mooie foto’s en mogelijkheden? 

PS. heb je de basis nog niet? Check dan mijn workshop basisfotografie!  (ook online te volgen!)

Boek dan nu een workshop Newborn Fotografie.

In deze complete workshop behandelen we alle aspecten die fotografen die starten met newborn fotografie horen te weten. Ik deel al mijn ‘geheimen’ en ben een open boek, zodat jij na deze workshop veilig en voorbereid van start kunt gaan♡.

Inmiddels heb ik bijna 200 baby’s gefotografeerd en heb ik diverse awards gewonnen met mijn fotografie. De workshop newborn fotografie heb ik door de jaren heen gefinetuned en garandeer je vooruitgang als je hier de deur uitloopt.

Deze workshop is dan ook de beste (en tevens de eerste) investering die je zou moeten doen als je newbornfotograaf wilt worden!

PS heb je deze cursus al gedaan en wil  je verder? Boek dan hier de cursus newbornfotografie voor gevorderden, het vervolg op deze cursus! (ook geschikt voor gevorderden fotografen)

Wat houdt de workshop zoal in?

We nodigen een baby uit, zodat je mijn flow kunt bekijken tijdens deze echte newborn shoot.

Dit kun je verwachten:
Ik laat je o.a. zien hoe de voorbereiding en de communicatie vooraf, tijdens en na de shoot verloopt met de ouders. Maar ook het opbouwen van settings, wrappen, poseren in props, evenals het hoe en waarom van de belichting, veiligheid en de nabewerking van foto’s komen aan bod.  En, niet geheel onbelangrijk, daarnaast deel ik mijn camerahoeken, waarbij je met zo min mogelijk verplaatsingen van de baby tot wel 8 verschillende foto’s uit 1 setting kunt schieten. Fijn als je een gevarieerde galerij met foto’s wilt afleveren.

Ook komt de basis van het gebruik van digitale achtergronden aan bod.

Newborn lichtblauw

Ben jij klaar voor de professionele stap in de wondere wereld van newbornfotografie?

De workshop is inclusief:
De echte newbornshoot
Nabewerking van geselecteerde foto’s
Sheet met workflow met foto’s en uitleg poses
Communicatie en prep voorbeelden ouders
Photoshop action set huidbewerking

Investering:
Je investering is voor een privé workshop € 375,- exclusief BTW, waarbij de gehele workshop voor jou is gereserveerd, daarnaast wordt de workshop geheel op jouw niveau afgestemd.
De workshop met 2 personen is € 349,- en in groepsverband kost € 299,- exclusief BTW, hier kunnen 3 tot 4 personen aan deelnamen.

Bedragen zijn exclusief BTW

Is je interesse gewekt? Stuur me via het contactformulier een berichtje en wie weet kan ik met mijn enorme passie voor newborn fotografie jou verder op weg helpen!

Onderstaand staan de data voor de groepsworkshops newborn fotografie.

De dag duurt van 9.30 uur tot ongeveer 15.00 uur.  Er zullen maximaal 4 personen bij aanwezig zijn, deze workshop kun je rechtstreeks aanschaffen via de link!

Donderdag 10 juni aanstaande – klik hier om je plaats te reserveren

Liever privé workshop? vul dan onderstaand contactformulier in voor meer info!


Menu