Workshop newborn fotografie voor gevorderden

Je beheerst de basis van newbornfotografie en wil je verder specialiseren of je poses finetunen? Of heb jij de workshop newbornfotografie gedaan en wil je verder? Dan is dit de cursus voor jou! 

PS. heb je de workshop newbornfotografie nog niet gedaan? Check dan mijn workshop newborn fotografie 

De workshop Newborn Fotografie voor gevorderden

De workshop om je kennis uit te breiden en je poses te finentunen♡, tijd voor next level!

Inmiddels heb ik bijna 200 baby’s gefotografeerd en heb ik diverse awards gewonnen met mijn fotografie. De workshop newborn fotografie voor gevorderden heb ik door de jaren heen gefinetuned en ook nu help ik je vooruit. Niet alleen omdat je inmiddels beter weet waar je tegenaan loopt, er is ook een hoop nieuws te leren.

PS wist je dat ik nog veel meer cursussen aanbied?  Check hier het complete curusaanbod van by Aman Fotografie!

Wat houdt de workshop zoal in?

We nodigen een baby uit, zodat je mijn flow kunt bekijken tijdens deze echte newborn fotoshoot.

Dit kun je verwachten:
De basis heb je in de vingers, dus gaan we vanaf hier verder werken. Indien gewenst, finetunen we de poses waar je vanuit de begincursus tegenaan loopt. De gevorderden cursus newborn fotografie is gericht op de uitbreiding. Ik laat je mijn complete beanbag workflow zien, hoe je met zo min mogelijk bewegingen toch andere foto’s en poses kun doen.  Ook komen de foto’s met de ouders aan bod, hierbij leer ik je de baby bij de ouders poseren en vanuit deze setting/pose verschillende beelden te schieten. Hoe we het licht gebruiken om het gezin te belichten, maar ook hoe we met tegenlicht kunnen werken.Deze kennis is een must als je gevarieerd wilt shooten, maar niet constant van setting wilt veranderen.

Digitale bonus:
Dat niet alleen, want er is nog meer! Ook het gebruik van digitale achtergronden komt aan bod. Waar dien je rekening mee te houden, welk licht gebruik je, hoe verwerk je twee foto’s tot 1 foto? Ik leer het je allemaal!

Ben jij klaar voor de next level in je newborn fotografie?

De workshop is inclusief:
De echte newborn fotoshoot met posing van ouders, beanbag workflow en gebruik digitale achtergronden
Nabewerking van geselecteerde foto’s
Sheet met workflow met foto’s en uitleg poses
1 digitale achtergrond
Communicatie en prep voorbeelden ouders
Photoshop action set huidbewerking

 

Investering:
Je investering is voor een privé workshop € 375,- exclusief BTW, waarbij de gehele workshop voor jou is gereserveerd, daarnaast wordt de workshop geheel op jouw niveau afgestemd.
De workshop in groepsverband kost € 249,- exclusief BTW, hier kunnen maximaal 3 personen aan deelnamen.

Bedragen zijn exclusief BTW

Is je interesse gewekt? Stuur me via het contactformulier een berichtje en wie weet kan ik met mijn enorme passie voor newborn fotografie jou verder op weg helpen!

Vul onderstaand contactformulier in voor meer info!


Menu