Vereeuwig dierbare herinneringen in een familieshoot

Workshop fotografie in het gouden uur

Jij bent fotograaf, weet de basis van fotograferen, maar je wilt de finishing touch tijdens het magische uur van de dag? En mijn stijl spreekt je aan? Dan is deze workshop echt wat voor jou!

PS. heb je de basis nog niet? Check dan mijn workshop basisfotografie! 

meisje prinsessenjurk avondzon
Gouden uur foto’s zijn hét visitekaartje van By Aman Fotografie.

Ik ben dol op dit magische uurtje, het 1e of laatste uurtje van de dag. Het uur waarin de zon zo laag staat dat je een magische warme gloed in je foto’s krijgt.

Het is tevens het lastigste uur van de dag om te fotograferen. Want hoe kun je die zon gebruiken in je foto’s zonder dat je foto’s overbelicht worden? En hoe krijg je met zoveel licht in je omgeving je model toch mooi belicht, zonder dat zij in de zon hoeven te kijken? Welke instellingen gebruik je? Waar moet ik opletten bij het scouten van locaties die ik kan gebruiken in het gouden uur? Hoe weet ik wanneer het gouden uur precies begint, kan ik ook daarvoor of erna shooten en wat is het het verschil?

Zijn dit ook jouw vragen? Je bent aan het goede adres!

Want in deze workshop neem je mee in mijn workflow tijdens het gouden uur.

Cursisten die de cursus eerder deden, weten, ik ben een open boek. Ik deel hoe ik het licht ‘lees’ en dit maximaal in mijn foto’s gebruik (enorm belangrijk tijdens het gouden uur), hoe ik mijn locaties uitzoek, deel mijn instellingen (en die zijn anders in het gouden uur dan overdag of met gecontroleerd licht), laat je zien hoe ik mijn sessies opbouw,  komt de voorbereiding / communicatie vooraf, tijdens en na de shoot ter sprake en uiteraard ga samen met jou een selectie van de gemaakte foto’s nabewerken in by Aman style!

twee kindjes lopen hand in hand naar de zon
      Waar bestaat de workshop uit?

De workshop fotografie in het gouden uur bestaat uit twee delen. Eén deel is shooten tijdens het gouden uur (waarbij je kunt kiezen voor zonsopgang of voor zonsondergang). Je krijgt zoveel informatie in dat uur, dat is onmogelijk allemaal te onthouden. Daarom ontvang je na de workshop een naslagwerk, waarin alles nog eens beschreven staat.

Het tweede gedeelte is de bewerking. Dit nabewerken doen we via Zoom. Tijdens deze sessie deel ik mijn scherm met je, zodat je elke stap kunt volgen hoe ik mijn foto’s nabewerk. Het beeld en de bewerkingen worden opgenomen. Zo kun jij later op je gemak de video’s terugkijken en medewerken. Ook ontvang je mijn eigen 4 presets die het bewerken vergemakkelijken en je in 1 klik al een eind op weg bent.

Tarief

Maar eerst even dit.. Ik geef in de cursus alles prijs en houd niets achter. Dat heeft als gevolg dat je na deze workshop enorm dicht bij mijn style komt. Daarom is deze workshop te boeken voor fotografen die vanaf 30 km buiten mijn studio wonen en fotograferen. Ook neem ik slechts 5 fotografen per jaar aan (nog 4 plaatsen beschikbaar).

Je krijgt:

Call vooraf waarin je aangeeft waar je tegenaan loopt
De workshop bevat shooten tijdens het gouden uur met twee gezinnen
Naslagwerk waarin alles staat beschreven
Nabewerking van foto’s via ZOOM
4 presets in mijn style
De investering voor deze cursus is 1-op-1 € 399,-
Heb je zelf een collega die mee wilt doen? Dan krijgen jullie ieder 15% korting, 2 personen is het maximale aantal voor deze cursus.
Bedragen zijn exclusief BTW
2 wandelende kinderen in de zon

foto gemaakt tijdens de workshop in het gouden uur met Anita Verweij

    Wat zeggen anderen over de workshop gouden uur fotografie?
Anita Verweij – 1-op-1 workshop fotografie tijdens het gouden uur

Een super leerzame workshop gehad bij byamanfotografie. Alle tips en uitleg die ik heb gekregen, tijdens het lekker bezig zijn zullen mij zo enorm helpen van elke fotoshoot een feestje te maken! Bedankt Aman!

Enthousiast geworden? Vul onderstaand contactformulier in om de workshop gouden uurfotografie te boeken!


Menu