Basis workshop fotografie

Inschrijven kan voor de cursus in het najaar, klik hier om aan te schaffen! 

(7, 14 , 21 & 28 september)

Het begint bij de basis, dat weet iedereen. De basiscursus was de allergrootste stap in mijn leerproces en mijn carrière. Opeens viel het kwartje hoe ík foto’s kon maken die ik in gedachten had en niet die de camera voor mij had bedacht!

Klinkt goed hé! En jij staat met deze cursus aan de start van dezelfde grote sprong in het maken van je foto’s. Wellicht doe je deze cursus om betere foto’s van je kinderen te maken of droom je van een start maken als professioneel fotograaf. Met welke reden dan ook, ik garandeer je vooruitgang en betere foto’s. Niet alleen leer ik je alles over de belichtingsdriehoek, ook is er een compleet hoofdstuk gewijd aan scherpte (megabelangrijk onderdeel), is er een toelichting op allerlei instellingen en geef ik je tips voor goede en interessante foto’s.

Als jij dit ook wat lijkt, meld je nu aan voor de basiscursus fotografie. Voor je het weet staat die knop niet meer op automatisch, maar stel jij handmatig je camera in voor de mooiste foto’s!

De cursus bevat:

  •  4 avonden (we starten om 18.30 uur) bomvol info waarin voldoende ruimte is om je camera samen in te stellen en vragen te stellen
  • avonden zijn natuurlijk inclusief koffie, thee, fris en is inclusief fijne samenvatting van het geleerde, waarin je alles nog eens rustig kunt nalezen en deze erbij kunt houden wanneer je de opdrachten gaat fotograferen.  Je krijgt huiswerkopdrachten en iedere les feedback op je ingestuurde foto’s.
  • de cursus wordt gegeven in mijn studio in Geldermalsen
  • de cursus in januari/februari is reeds gestart, je kunt je wel al inschrijven voor de cursus in september, te weten 7/14/21/28 september a.s. Deze data vallen buiten eventuele vakanties.
  • Is Geldermalsen te ver voor je? Je kunt ook online meedoen, je ontvangt dan een half uur voor we beginnen de link. Dan doe je online mee, de camera staat aan en ik deel mijn scherm / presentatie met je tijdens de workshop!
  • Kosten zijn 149,- inclusief BTW

Wil je je aanmelden en direct je plaats reserveren? Dat kan hier!

Vragen? Vraag het me via onderstaand formulier in en ik mail je binnen 24 uur het antwoord 🙂 Ik antwoord snel, dus mocht je geen mailtje hebben ontvangen , check even je spam. Helaas verdwijnt daar nogal eens mijn antwoord.


Menu