Corona en wat voor invloed heeft het op je shoot?

UPDATE STUDIOSHOOTS (de regels voor de buitenschools zijn niet veranderd, zie onderaan dit bericht): 

Met voorzorgsmaatregelen is de studio weer geopend. Sowieso gelden de voorwaarden zoals deze links op de afbeelding vermeld staan. Ook zal ik iedereen die de studio betreedt vragen een vragenlijst te beantwoorden die verplicht wordt gesteld vanuit de overheid.

Wat er verder veranderd aan je newbornshoot:
Ik werk momenteel met een mondkapje, waardoor ik iets vaker een adempauze inlast. Wanneer de shoot begint, zijn alleen de ouder(s) welkom. Broertjes en zusjes mogen later aansluiten, de foto’s met hen maken we aan het einde van de shoot. Het is niet mogelijk dat zij de gehele shoot aanwezig zijn, mijn studio is te klein om de afstand te garanderen.

Wat er veranderd aan je smash:
Tot nader order mag er 1 volwassene samen met de smasher aanwezig zijn in de studio.

Laten we samen Corona buiten de deur houden, liefs x
———————————————————————————————————————————–
Allereerst, dit raakt iedereen. Nu je bevallen bent, je de baby aan de hele wereld wilt showen, mag er geen kraamvisite komen. Ook in het gewone leven geldt, lang leve de technologie, maar de warmte van het echte contact en een welgemeende knuffel wordt gemist. Door iedereen!

Uiteraard raakt het ook de fotografie. Na de maatregelen die tot 28 april zouden duren zijn alle shoots verzet. In de persconferentie van 21 april is bekend gemaakt dat de maatregelen die gelden voor contactberoepen worden verlengd tot 20 mei a.s.. Dit betekent dat de studio gesloten blijft voor newbornshoots. Vanwege de 1,5 meter afstand, kan ik helaas geen newborns fotograferen. Door de verlenging van de maatregelen komen we nu in een situatie dat er newborns zijn die nu te oud zijn/worden voor een newbornshoot. Dat is teleurstellend, zeker als je daarop had gerekend. Ik wil je vragen de shoot om te zetten naar een baby/sitter shoot, want ook als ze wat ouder zijn kunnen we prachtige foto’s maken!
Dus alle fotoshoots die in de studio plaatsvinden, zijn verzet of geannuleerd, vanwege de 1,5 meter afstand die ik niet kan waarborgen.

Een buitenshoot ligt anders en kan momenteel WEL.

Gezinsshoots of zwangerschapsshoots buiten kunnen in principe doorgaan. Deze shoot zijn namelijk te doen met inachtneming van de regels opgesteld door het RIVM. Ik hou met mijn lens meer dan 1,5 meter afstand van jullie en ben zo toch in de gelegenheid de connectie tussen jullie vast te leggen. Deze shoots plan ik in het gouden uur, in de ochtend rond half 7 (vroeg uit de veren dus) of rond 20.00 uur in het mooie avondlicht. Dan is de locatie praktisch verlaten. Door de afstand die nodig is, fotografeer ik momenteel geen kindjes alleen of families uit verschillende gezinnen (dus alleen personen uit 1 en hetzelfde gezin op hetzelfde adres ingeschreven)

Mocht je vragen hebben over je shoot, stuur me gerust een berichtje. Ik hoop dat jullie in goede gezondheid zijn en blijven, stay safe♡♡

Liefs Aman

 

Menu