Referenties

herfstkleuren gezin fotoshoot den bosch warme kleuren
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Nu al twee keer bij Amanda geweest tijdens de minishoot. Wat een topfotograaf!

tijdens de eerste shoot was ons zoontje nogmaals, ik dacht, 11 weekjes oud. Omdat wij geen Newbornshoot konden doen in een studio (door de corona), heeft Amanda ons schitterend in de buitenlucht op de foto gezet. Het ging allemaal zo natuurlijk en leuk.. en dat zelfs met z’n klein mannetje buiten op de zandvlakte. En de resultaten van de sloot liegen er ook niet om..

De tweede shoot was weer super en de foto’s zijn zo mooi!! Op naar de Cakesmash van Lucas! Bedankt Amanda , echt geweldig !

Kelly Prijn | minishoots en cakesmash

Knuffelende kinderen met zon op achtergrond

Na veel mond op mond reclame, voor iedereen die nog twijfelt..

Amanda is een topper! Vol passie en enthousiasme tijdens de shoot. Dat zie je terug in het eindresultaat. Super leuk met de kinderen. Iedereen staat op de foto zoals die is! Gewoon geweldig!

 

Desiree Delsink | mini & gezinsshoot

WAUW!

Wat hebben wij een top newborn shoot gehad vandaag. Deze professional neemt alle zorgen voor mooie foto’s uit handen. Onze kleine was wat onrustig, maar hier hoef je je niet druk te maken. Deze echte pro zorgt ervoor dat de kleine zich op haar gemak voelt. Zodat de perfecte foto’s geschoten kunnen worden!
Bedankt Amanda!

Voor alle twijfelaars hebben wij maar 1 boodschap: BOEKEN! Het is je geld dubbel en dwars waard!!!

Zoubeir, Laila en Dounia ❤️ | newbornshoot

newbornshoot tweeling

Mayson

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Wat hebben wij het gezellig gehad tijdens onze zwanger en newbornshoot, bijzonder blij zijn wij met de prachtige foto’s die we van haar mochten ontvangen. Dierbare herinneringen! Aman is een lieve vrouw die met haar enthousiasme, gezelligheid en geduld zorgt voor een ontspannen sfeer. Niets moet en alles mag, heerlijk!

Marielle van Verseveld | zwangerschaps- & newbornshoot

Novi

Vanochtend met onze Novi bij Aman geweest voor een newbornshoot! In 1 woord fantastisch. Hoe vakkundig ze met onze dochter omging. Die heeft de gehele shoot heerlijk geslapen en geen kik gegeven! Ook hoe ze met ons dochter omging was zo liefdevol! Wij komen binnenkort zeker nog een keertje terug!

Anne vd Plaat | newbornshoot

Lev

Zwangerschapshoot en newbornshoot bij Amanda gedaan en wat een gave en vooral ook mooie foto’s zijn het geworden! Amanda weet wat ze doet en neemt alle tijd voor je. Wij komen zeker terug met onze zoon als hij 1 jaar is geworden?

Mariska Jonkers – van den Berg | zwangerschap- en newbornshoot

Lars

Wat een super gave newbornshoot hadden wij met onze Lars. maar eigenlijk werd het een hele mooi sessie van het hele gezin. Met heel veel geduld en passie zijn het prachtige foto’s geworden. En dan kregen we vandaag een bericht dat het album/pakket klaar is. Net opgehaald en in 1 woord WAUW. Een heeel mooi pakket waar net zoveel zorg en aandacht aan is besteed als de shoot zelf! Lieve Amanda heel erg bedankt voor deze geweldige foto’s ?

Leanne Nijhoff Visscher | newbornshoot

Mayson

Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt van ons mannetje! Je bent professioneel en je weet wat je doet. Het was super leuk om dit mee te mogen maken.
Kortom, je bent een topper! Ga vooral zo door!

Marieke Hol | newbornshoot

meisje prinsessenjurk avondzon

Lois

Het is ongelooflijk hoeveel passie ze voor haar werk heeft.. dat werkt aanstekelijk voor de modellen en daardoor krijg je de prachtigste foto’s! Mijn dochter werkt vaker samen met fotografen, maar Amanda is by far het leukst met haar! 5 sterren.. maar eigenlijk heeft ze er meer verdiend!

Susan van Beurden | gouden uur shoot / kidsshoot

Feline

Wauw, wat heeft deze lieve vrouw veel passie voor haar werk. Op het laatste moment zochten wij iemand die een newbornshoot wilde doen. Aman heeft voor ons de volgende dag al een plekje vrij gemaakt omdat ons meisje toen al bijna vijf weken oud was. De shoot was zo leuk en relaxt! Wat een topper!! En dan het eindresultaat, waar we zo ontzettend blij mee zijn! Super snel de foto’s binnen, en een waanzinnig mooi fotoboek en de andere items uit het gekozen pakket. Het uitpakken was een feestje. Ontzettend bedankt! Je hebt ons iets gegeven waar we ons hele leven met veel plezier aan terug kunnen denken. We komen zeker nog een keer voor een shoot!

Anet Heijmans – Bosschaart | newbornshoot

Fenna

Wauw, wat een geweldig leuke smash heeft Fenna bij jou gehad! ?
Het thema was precies zoals ik het in gedachte had, en de foto’s en het album zijn zóó ontzettend mooi geworden ?
Lieve Amanda bedankt voor deze onwijs mooie herinnering en je gaat ons zeker terug zien!

Mariella van Willigen | cakesmash shoot

Lianne

Vandaag een geweldige zwangerschaps shoot gehad bij Aman, wat een geweldige vrouw is dat! Stelt je gerust en zorgt ervoor dat je je mooi voelt tijdens de shoot.  Ben heel onzeker en heb me dankzij haar snel zeker gevoeld tijdens de shoot wat een lieve vrouw is dat! Ik heb er ontzettend van genoten en de tijd ging super snel. Echt het is een vrouw die haar vak goed verstaat en je wensen meeneemt in haar shoot. Zoveel mooie jurken en zo hebben wij ook de newborn shoot gepland staan als je ziet wat ze doet en wat ze gemaakt heeft, zo ook nu al merkt hoe ze met je omgaat nou we kijken er gewoon nu al naar uit.
Lieve Aman heel erg bedankt voor deze mooie en fijne fotoshoot we kijken naar de fotos uit en zeker naar de komende newborn shoot! 

Lianne van Dijk – de Vette | zwangerschapsshoot

Roan

Wat een mooie herinnering heb jij ons gegeven! ??Onverwachts maakte Amanda speciaal een plekje voor me vrij, voor een Newbornshoot. En wauw… wat een vakvrouw is dat! Het was een hele gezellige shoot. Met veel liefde & passie voor haar werk ging ze aan de slag met onze kleine uk. Wat doe je alles heel geduldig en met veel plezier. En daar kwamen een aantal dagen later een aantal sneak peeks op facebook met ook nog eens leuke like actie.
Wat een prachtige foto’s waren dat al. Ondertussen hebben we alle foto’s mogen ontvangen. Ik was in één woord, spra-ke-loos! ? Wat een schitterende foto’s heb jij gemaakt. En dan ontvang je als laatste ook nog eens zo’n mooi cadeautje met het geweldige fotoboekje. Lieve Aman, ons ga je nog veel vaker voor je lens zien! ?

Corrina van Dijk | newbornshoot

Jos

Wauw! Wat een engelengeduld heb je toch altijd met onze Jos! En nu na 3 shoots prachtige herinneringen door jouw mooie plaatjes! Amanda is een topper en een echte aanrader om te boeken ! ?

Woudy van Kessel | bloesem en herfstshoots

Safia

Ik kan geen genoegen krijgen van foto’s die Aman met liefde heeft vastgelegd. Ik kijk dagelijks terug.
??Schitterend ?

Roya Amin | cakesmash

Sophie

Naast dat Amanda prachtige foto’s maakt, is Amanda ook een fantastische vrouw! Ze stelt je op je gemak, sluit aan bij je wensen en weet waar ze voor staat. Als ze iets in haar hoofd heeft, doet ze er alles aan om dit te bewerkstelligen. Ze heeft engelengeduld en is niet bang voor een uitdaging, waar ze weer heel enthousiast over is als het slaagt! Haar passie voor fotografie spat er van af!

Ilse Warmerdam | newbornshoot

Jouw recensie hier?

Heb je een shoot laten doen en geef je mij een recensie? Dan maak je kans op een ingelijste uitvergroting van 30×40 cm!

Loïs en Noud

Ze is een super leuk mens en ze maakt mooie foto.s en heeft veel geduld met de kids…dus zeker voor herhaling vatbaar.. topper!

Arlette Braad | bloesemshoot

Dies

Wat een rust en geduld had Amanda voor ons kleine mannetje tijden de newborn shoot! Perfect verzorgd en wat zijn wij blij met de prachtige foto’s. Een super mooie herinnering ❤️

Galinda van den Hater | newbornshoot

Anne

Zeer professionele fotografe, passie voor haar vak en stelt je gelijk op je gemak. De zwangerschapsfotoshoot By Aman was een geweldige ervaring en ik zal haar aan iedereen aanbevelen.

Anne de Ridder – Simons | zwangerschapsshoot

Jouw recensie hier?

Heb je een shoot laten doen en geef je mij een recensie? Dan maak je kans op een ingelijste uitvergroting van 30×40 cm!

Bo

Wat hebben wij een leuke shoot vandaag gehad! Met een heel fijn gevoel vanmiddag weg gegaan. Wanneer mijn dochtertje in het begin een beetje onrustig werd, suste Amanda haar gerust. Heel voorzichtig ging Amanda met haar om en een veilig geborgen omgeving werd er gecreëerd, voor mij dus een hele geruststelling! Het waren mooie settings en de kleine werd in diverse poses ‘gezet’. Alles ging ontspannen en ze heeft er niks van gemerkt! Uiteindelijk werd ze pas na 2,5 uur wakker omdat ze honger had. Zeker een aanrader!!

Jamilla Provaas | newbornshoot

Jozien Eikelboom - Rasing

Ik heb in januari ’19 de 1-op-1 workshop newbornfotografie gevolgd. Ontzettend leuke dag gehad en natuurlijk erg leerzaam. Ik heb veel tips en handvatten gekregen om zelf verder te kunnen met deze doelgroep. Amanda heeft zoveel geduld en straalt rust uit. Fijn voor de klant maar ook voor mij als cursist. Ze geeft echt alles vrij, zodat je met veel plezier verder kan met de mini’s fotograferen. Zo leuk! Bedankt!

Jozien Eikelboom – Rasing | cursist newborn fotografie met model Bo

Lisa Lourensen

Meerdere workshops gevolgd bij Aman,. het was elke cent meer dan waard! Ze weet zo ontzettend veel, en legt tot in den treuren alles opnieuw uit tot je het snapt. ze voelt feilloos aan wat je als cursist nodig hebt?. Het stukje leren, uitleggen zit er bij haar gewoon in ? Als er een expert training komt voor newborn ben ik erbij!

Lisa Lourensen | cursist kinderworkshop, familie workshop en de newborn 1 op 1 workshop

Sandra Kozijn

Ontzettend leerzame dag gehad. Ik heb zoveel informatie gekregen over hoe een newbornshoot in elkaar steekt en wat slimme dingen zijn om te doen.

Amanda geeft je veel informatie en laat je zoveel zien en ervaren. Dingen waar je erna mee aan de slag kan gaan.

Ik ben heel enthousiast naar huis gegaan na deze workshop. Echt een aanrader!! Ik ben nog steeds zo blij ermee dat ik bij haar terecht kon. ?

Sandra Kozijn | cursist newbornfotografie

Vita

Een super shoot gehad in het bos. We voelden ons erg op ons gemak en dit terwijl mijn dochter niet fit was. Toch heeft ze het beste in haar naar boven gehaald, ze is erg prettig in de omgang. De foto’s zijn prachtig geworden.

Isabelle Lefevre | model workshop kinderfotografie

Joyce Sweers

Vandaag de cursus Newborn Fotografie mogen volgen. Wat een ontzettend leuke en interessante cursus, een echte aanrader. Aman geeft je duidelijke uitleg en er is volop ruimte voor vragen. Wil in de toekomst zeker terug komen voor de vervolg cursus!

Joyce Sweers | cursist groepsworkshop newbornfotografie met model Fay

Leanne Blonk

De workshop van vandaag was voor mij een echte eye-opener.
De rust die Amanda uitstraalt, het geduld dat zij heeft, is heel mooi om te zien. Ik heb vandaag veel kennis op gedaan en enorm veel geleerd in het poseren, fotograferen en de nabewerking. Bedankt lieve Aman!

Leanne Blonk Pul | cursist newborn workshop (model Loïs)

Fem

Fem had een fotoshoot gewonnen bij Aman Fotografie nav haar Facebook actie. Wat was het onwijs leuk om bij Amanda een shoot te. Zo aardig, zoveel geduld, en gewoon enorm veel vrolijkheid wist ze te creëren ondanks dat Fem er maar heeeel even zin in had haha. Vandaag de prachtfoto’s ontvangen, stuk voor stuk met verliefde ogen naar het beeldscherm zitten staren! De bewerking van de foto’s is ook echt zo onwijs mooi gedaan, hier zit een hele hele blije en trotse mama! Dankjewel Amanda?!

Nikki Lee Jansen | kids shoot

Familie Houdijk - van Olderen

Fijne fotografe die onze twee jongste kinderen zo op hun gemak heeft weten te stellen dat ze nu stapelgek op haar zijn! Foto’s maken met Amanda is nu een feestje en voor papa en mama is het feestje wanneer we het resultaat zien. Ik kan deze fotografe dan ook iedereen aanbevelen!

Krista Houdijk | familyshoot(s) – cakesmash

een sitter shoot van nika

Nika

Amanda is echt een topper! Wij hadden voor ons dochtertje haar 1e verjaardag een cake smash. Alleen vond onze kleine meid het allemaal spannend en had haar ochtendje niet. Aman had zoveel geduld en bleef super lief. Daarnaast was de communicatie fijn. Wij zijn tevreden over het totale plaatje. De foto’s zijn heel mooi geworden. Hier en bij familie hangt onze dochter uitvergroot aan de muur ♡ Nogmaals bedankt Aman!

Denise Bovenschen Hak | cakemash

Tamara vd Hurk

Ik heb in februari 2019 een fotoshoot voor m’n nieuwe vriend laten maken en de foto’s zijn geweldig mooi geworden. Ben zelf niet echt fotogeniek, maar doordat Amanda me helemaal op m’n gemak stelde en mij in de juiste poses wist te krijgen is het resultaat verbluffend. Ook door haar snelle werken kan ik de foto’s op tijd aan m’n vriend geven en heeft Amanda er ook nog een mooi soft boekje bij gemaakt. Ik ben dolgelukkig met alles en zou zeker als ik in de toekomst weer foto’s laat maken weer naar haar toe gaan.

Tamar vd Hurk | Studioshoot

Newborn Samuel

De newbornshoot was voor ons bijzonder om te kunnen doen, prachtige, stijlvolle foto’s ❤️ hebben we gekregen.. prachtige foto’s krijg je natuurlijk alleen wanneer er ook een bijzondere fotografe de foto’s maakt! Amanda fotografeert vol passie, vanuit haar hart.
Een warme, betrokken, enthousiaste en professionele benadering hebben wij ervaren vanaf het eerste contactmoment. Amanda is tijdens de shoot liefdevol, flexibel en geduldig naar onze kinderen en de newborn mama 😉 (je wordt in de watten gelegd mama’s!)  toe geweest. Met haar humor en relaxte houding heeft ze prachtig spontane foto’s weten te maken. Waardevol vonden wij dat Amanda echt naar onze wensen heeft geluisterd..
Ook hebben we een dierbaar persoon kunnen verassen met een cadeaubon voor een zwangerschaps/newborn shoot van ByAman, het was een plezier om te geven, Amanda had het schitterend ingepakt, net dat extra meer.. zoals bij alles, wat Amanda, ByAman zo onderscheidt.
Het was een feest, we hebben genoten en kijken er met enorm veel plezier op de shoot terug, bedankt topper! ❤️

Nicole van Burk | newbornshoot

Familie van Mourik

Namens mij en mijn gezin heel veel dank voor de goede service en fijne contact die we hadden en nóg hebben! Supertrots op het resultaat! Eer van je werk Aman, kan niet anders zeggen!? Je bent écht een vakvrouw!♥️it….

Yvonne van Mourik | familyshoot

Elias

Wij hebben een newbornshoot laten doen bij Amanda en dat was een super ervaring! Amanda had enorm veel geduld met ons kleine mannetje en nam alle tijd voor de shoot. We zijn ontzettend blij met het resultaat. De foto’s zijn prachtig geworden, we kunnen Amanda van harte aanbevelen!

Henriet Kooiker | newbornshoot

Newborn Elea

Super leuke zwangerschapsshoot gedaan by Aman in de studio! Wij kijken nu al uit naar de newborn shoot. Ze nam alle tijd voor het maken van de foto’s, ook had ze veel geduld met onze kleine man die mee was.

Elika Warmerdam | zwanger- en newbornshoot

Lively

Echt een super fotograaf ,echt een aanrader veel geduld en hartstikke lief en de foto’s zijn fantastisch. X
Denise Mink | newborn tijdens workshop

Noé

Je bent echt topper in je vak en als vrouw, bedankt voor de mooie foto’s en het gezellige vertrouwde gevoel bij ons gaf met de 2 shoots!

Celicia Rietveld | zwangerschap- en newbornshoot

golden hour shoot tijdens het mooiste licht moment van de dag

Minou & Bjorn

Fam van Wankum

Wat zijn wij veel prachtige foto’s rijker geworden door de mini herfstshoot en familieshoot die Amanda van ons en de kleine meid gemaakt heeft! De shoot zelf was heel relaxed en het resultaat was echt top! By Aman is zeker een aanrader, nogmaals bedankt voor de foto’s, tijd en geduld!

Angela van Wankum | gezinsshoot – generatiestoot

James

Zeker weten een aanrader!

Janet Boudewijn | newbornshoot

Sarah, Michiel & Binck

Niet alleen fantastische foto’s maar ook een gezellige, ontspannen sfeer! Bedankt voor je enthousiasme Aman!!

Minou Jongetjes | gouden uur shoot

We hebben twee shoots gedaan deze zomer; en het was echt ge-wel-dig!!! Amanda nam alle tijd waardoor je zelf ook een stuk relaxter bent als baby even niet doet wat van hem verwacht wordt. Ze hield rekening met onze onzekerheden hahaha en had super advies! We boeken snel weer een shoot

Sarah van Urk | familyshoot(s)

Fam Goutsmits

Toen ik de aanbieding voor de bloesem-shoot zag, dacht ik meteen “gaaf!”. Eenmaal daar bleek het allemaal vanzelf te gaan; ze heeft zo’n leuke en spontane omgang met de kinderen, dat alle foto’s heel mooi zijn geworden. Ik kon natuurlijk niet kiezen 🙂 , dus heb ze allemaal genomen. Stuk voor stuk mooie foto’s, ik ben er blij mee!

Een aanrader!

Lana Gersen | kidsshoot

Fam vd Werken

De shoot was al een feestje. Zo gezellig en ontspannen voor de kids. Maar het resultaat was nog geweldiger!! Super bedankt Amanda voor je geduld en gave foto’s.

Willemien v.d. Werken | gouden uur shoot

Fam Stoops

Aman levert prachtige foto’s af! Ze luistert goed naar je wensen en denkt met je mee. Ze neemt de tijd, ook als je kindjes wat meer tijd nodig hebben om even te wennen! De 3e shoot staat gepland, en ik kijk nu al uit naar dat eindresultaat!

Stephanie Stoops | gezinsshoot

Linsey

Amanda is super leuk, gezellig, professioneel en ze levert prachtig werk af! Echt een aanrader. Dankjewel lieve Aman, we’ll be back!

Sofie Schreuders | kidsshoot

Lize

Wat een prachtige foto’s hebben wij na een heerlijk relaxte newbornshoot! Amanda voelde Lize heel goed aan en ze heeft veel verschillende settings kunnen doen. We mochten zelf aangeven wat we mooi en fijn vinden. Het was lekker relaxt in de studio en de sfeer was top! Wij zijn ontzettend blij met het resultaat!

Chantal Bronius | newbornshoot

Menu