Newborn fotoshoot

Je pasgeboren baby.. Kleine vingertjes en teentjes, om verliefd op te worden! Die eerste weken samen met je baby zijn speciaal en onvergetelijk. Laat deze bijzondere tijd vastleggen door middel van een unieke newborn fotoshoot. De tijd dat een baby klein is gaat al zo snel, geniet nog jarenlang na van deze bijzondere foto’s!

Een newborn shoot wordt gepland binnen 3 weken na de geboorte van jullie kleintje, in deze periode slaapt jullie newborn heel vast en kan daardoor makkelijk in diverse houdingen worden gelegd. Tijdens de fotosessie werk ik met diverse settings, zoals je ziet hou ik van rustige foto’s. Heb je een bepaalde kleur in huis die je graag terug wil zien? Laat het me weten, dan kijk ik wat ik kan doen.

Foto’s met ouders en broertjes/zusjes behoren tot de mogelijkheid, dat hoor ik graag van te voren. De shoot vind plaats in mijn studio in Geldermalsen en duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur. Na de newbornshoot kom je binnen een week terug en gaan we samen de foto’s bekijken in de studio. Liever online? Geen probleem, dan bekijken we de foto’s samen online! Het tijdstip om te bepalen welke foto’s je graag wilt hebben, je koopt alleen wat je mooi vind!

Een newborn fotoshoot reserveer je met voorkeur rond de 20e week van jullie zwangerschap. Dan zijn jullie in ieder geval verzekerd van een plaats. Ik houd dan rond de uitgerekende datum plaats vrij in mijn agenda voor jullie newborn. Na de geboorte van de baby plannen we samen een moment voor de sessie in. Deze vindt bij voorkeur plaats tussen de 12 en 15 dagen na de geboorte van jullie kindje. Wanneer jullie kindje vroeger wordt geboren, kan hiervan worden afgeweken. Mocht je al verder zijn in je zwangerschap of wellicht al bevallen, contact me gerust of er plaats is. Hier kun je mijn newbornshoot tarieven vinden.

Your first breath took ours away..

Menu