Modelcall gezin

Al een tijdje aan het twijfelen over een gezinsshoot? En vind jij het gouden uur net zo geweldig als ik? Grijp dan nu je kans!

Ik zoek namelijk voor een 1 op 1 workshop gezinsfotografie een lief en teder gezin die model wilt staan! Een shoot waarbij de connectie tussen jullie centraal staat. Dee foto’s worden gebruikt voor portfolio, je gaat ermee akkoord dat ik en de cursist de foto’s gebruiken. Als dank krijg jij de shoot inclusief 5 digitale HR bestanden ter waarde van €175,-  helemaal gratis!

Ps. wellicht overbodig te melden, maar uiteraard is deze shoot met inachtneming van alle regels opgesteld door het RIVM. We nemen en houden ten alle tijde minimaal 1,5 meter afstand.

First things first!

Voordat je je aanmeld, is het fijn te weten wat ik van jullie verwacht en wat jullie van mij mogen verwachten.

Wat zoek ik:
Een gezin met één of meer kinderen tot en met 12  jaar, die niet bang zijn voor de camera.
Wanneer:
Maandag 29 juni a.s. in de avond tijdens het gouden uur (we starten omstreeks 20.30 uur), houdt rekening met dit tijdstip bij je aanmelding. 
Waar:
Hooguit 20 minuten rondom Geldermalsen.
Na de aanmelding:
ontvang je alleen bericht als jij met je gezin bent uitgekozen. Uiterlijk vrijdag 26 juni aanstaande wordt het gekozen gezin op de hoogte gesteld.

Nog even dit:

  • Je betaalt geen kosten voor deze shoot
  • Je ontvangt 5 digitale bestanden van de gemaakte foto’s tijdens de workshop, deze kun je niet zelf uitkiezen, maar ik verzeker je TOPplaten
  • Je houdt rekening met de gevraagde kleding
  • De algemene voorwaarden van By Aman Fotografie zijn van toepassing
  • Je geeft toestemming voor on-en offline gebruik van de gemaakte foto’s. Het is NIET mogelijk deze toestemming later in te trekken, aangezien het gebruik van de foto’s inbegrepen is bij de workshop

Ready? Meld je hier aan!

Ik stuur een recente foto mee van mijn gezin (max 1,5 mb):

Ik ga akkoord met:

Menu