Mijn favoriete foto’s uit de bloesemshoots!!

Vanaf eind maart waren de fruitbomen in Rivierenland bedekt met witte en roze bloesem en nu ook de appelbloesem zijn laatste bloemen is verloren, is er echt een einde gekomen aan de bloesemperiode. Tijd voor een top 5, maar serieus, waarom maak ik het mijzelf zo moeilijk door uit de bloesemshoots favorieten te moeten kiezen, dat is eigenlijk geen doen. Waarom niet? ik ben dol op iedere foto! Voor elke foto die vanzelf ging, elke foto waar hard voor gewerkt moest worden, de foto waarop men niet wilde lachen, maar dat uiteindelijk toch deed, je begrijpt, bijna onmogelijke keuze. Heb  het mezelf toch opgelegd en het moest bij 5 foto’s blijven.
Ik neem je mee door een dag vol bloesemshoots waarbij ik heb genoten tot in mijn tenen <3.

Als eerste deze van Jax, moet ik nog vermelden waarom? 3 afspraken verder, maar als dit het eindresultaat is ben ik zooooo happy!

Deze foto vind ik echt super, omdat ik zo achter de schermen heb gelachen. Ik moest met Jos echt onderhandelen, hij op het knopje drukken (mama lachen, papa hoger!), dan ging Jos heeeeeel even zitten en vervolgens mocht hij weer op het knopje drukken. Ik hou ervan om kinderen dan uiteindelijk toch zo tof op de foto te krijgen..

Morris en Ruben ken ik al van een eerdere schoot en ze deden het samen zo goed. Wanneer je dan zo’n shot treft, doe ik een vreugde dansje en daarom staat deze foto ook in de top 5!

Laat je niet in de maling nemen.. Liv give me a rough time 🙂 Liv, lieve Liv. Eigenwijze Liv. Die doet wat ze wilt. Ook al wil jij dat niet. Ook al wil jij dat echt niet. Zij doet het. Zij gaat haar eigenwijze gang. Doe zoals Liv. Zij komt er wel.

En op nummer 5? Daar staan de rest van de foto’s 🙂 ze behoren eigenlijk allemaal tot mijn favoriet. Dat vind ik eigenlijk nog de leukste eigenschap van mezelf, ik ben dol op de kids en hun foto’s. Altijd!

Rest mij nog jullie allemaal te bedanken, tot volgend jaar!

Menu