zwanger
schaps
shoot

zwangere vrouw in het zand

Wil je ook een mooi aandenken aan je zwangerschap?

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

Zwangere in gouden jurk

baby, I cannot wait to meet you!

Een zwangerschap shoot die helemaal bij jou past

Ik maak er mijn missie van om voor jou unieke herinneringen vast te leggen. Ik wil zorgen voor een zwangerschap shoot die helemaal bij jou past en jouw gevoel op dat moment weergeeft. Wanneer mijn portfolio met zwangerschapsfoto’s je echt een wauw-gevoel geeft, mag je erop vertrouwen dat we er samen iets fantastisch van gaan maken! 

Wanneer je een zwangerschap fotoshoot boekt, kun je het volgende verwachten:

  • Een zwangerschapsshoot op een unieke locatie of in mijn studio in Geldermalsen
  • Keuze uit de prachtige zwangerschapskleding van Mii-Estilo waarin je echt kunt stralen tijdens je fotoshoot. De jurken zijn op en top vrouwelijk zodat je je tijdens de zwangerschap shoot zelfverzekerd voelt
  • Mogelijkheid om opgemaakt te worden door een visagiste
  • Prijs voor een zwangerschapsshoot (incl. 5 digitale bestanden) €199,-
  • Prijs voor een zwangerschapsshoot (incl. 5 digitale bestanden) + visagie €265.-

Hoe lang wacht jij nog met het maken van die mooie foto's?

Veelgestelde vragen

Wanneer je graag deze magische eerste weken wilt vastleggen op camera, raad ik je aan om al rond de twintigste week van je zwangerschap een fotoshoot in te plannen. Dit adviseer ik niet voor niets, want zo kan ik jullie echt de zekerheid bieden dat er plek is voor jou en je kleintje. Ik houd namelijk rond de uitgerekende datum een plek vrij in mijn agenda zodat jullie pasgeboren baby rond de twaalf en vijftien dagen na de geboorte voor mijn camera kan verschijnen. Wanneer je kleintje te vroeg wordt geboren of wanneer je al wat later in je zwangerschap bent, kun je altijd contact met mij opnemen om te kijken naar de opties voor een newborn fotoshoot op korte termijn. 

Boek dan rond de twintig weken in jouw zwangerschap de zwangerschap shoot, dit is handig voor zowel binnen als buiten. De fotoshoot zelf vindt plaats rond de 30 en 35 weken. Ben je in verwachting van een tweeling? Dan raad ik je aan om de fotoshoot voor de 30 weken in te plannen. Neem vooral contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken! 

Tijdens een zwangerschap shoot is het ontzettend belangrijk dat jij je zelfverzekerd en vrouwelijk voelt. Wanneer jij helemaal op je gemak bent, kun je echt stralen als geen ander. Iets wat ook terug te zien is op de foto’s die ik van je maak. In de speciale zwangerschapskleding uit mijn Client Closet kun jij pas echt de beste versie van jezelf zijn. De jurken zijn prachtig en van goede kwaliteit. Zo werk ik vooral met de jurken van het bekende merk Mii-Estilo die tegelijk heel comfortabel zitten. Je moet je immers goed kunnen bewegen tijdens de fotoshoot. Ik raad vrouwen daarom ook aan om twee á drie items te kiezen voor de zwangerschap shoot waarin ze helemaal zichzelf kunnen zijn. De kracht en zelfvertrouwen spat zo echt van de foto’s af.

picturre * picture * picture * picture * picture

ERVARINGEN

Suzan Lammers
Suzan Lammers
ZWANGERSCHAPSSHOOT
Lees verder
Hele fijne shoot gehad. Amanda stelt je echt op je gemak. De foto's die ik heb mogen ontvangen zijn eveneens prachtig. Zeker 5 sterren waard!
Milene Bezemer
Milene Bezemer
ZWANGERSCHAPSSHOOT, newbornshoot, cursus
Lees verder
Amanda is voor mij op verschillende vlakken een topper! Zij is niet alleen een hele fijne collega, ook een fantastische lieve fotograaf. Ik ben meerdere malen bij Amanda langs geweest. Tijdens mijn zwangerschap hebben we met het gouden uur samen de grootste lol gehad. De foto's zijn echt niet normaal gaaf en mooi geworden. Ik word er nog steeds emotioneel van als ik er naar kijk. Wat een mooie tijd zeg, zwanger zijn... Nu ik niet meer zwanger ben, ben ik zo blij dat de foto's nog heb om naar terug te kijken. Dankjewel lieve Aman voor deze fantastische plaatjes en ik kan niet wachten op de plaatjes die je straks gaat maken van ons kleintje met de newbornshoot xxx
Marielle van Verseveld - van Tuil
Marielle van Verseveld - van Tuil
ZWANGERSCHAPSSHOOT, newbornshoot
Lees verder
Wat hebben wij het gezellig gehad tijdens onze zwanger en newbornshoot, bijzonder blij zijn wij met de prachtige foto's die we van haar mochten ontvangen. Dierbare herinneringen! Aman is een lieve vrouw die met haar enthousiasme, gezelligheid en geduld zorgt voor een ontspannen sfeer. Niets moet en alles mag, heerlijk!
Anne de Ridder - Simons
Anne de Ridder - Simons
ZWANGERSCHAPSSHOOT, gezinsshoot
Lees verder
Zeer professionele fotografe, passie voor haar vak en stelt je gelijk op je gemak. De zwangerschapsfotoshoot By Aman was een geweldige ervaring en ik zal haar aan iedereen aanbevelen.

Ben jij er klaar voor?

Kan jij niet wachten om mooie foto’s te laten maken tijdens je zwangerschap?
Of heb je misschien nog vragen over de shoot? Klik op de knop hieronder en vul het aanmeldformulier in. Ik neem vervolgens zo snel mogelijk contact met je op!