Kinder-, gezins- en familieshoot

Let op, zolang de 1,5 meter regel geldt, shoot ik géén families die bestaan uit meerdere huishoudens.

Je gezin, je kinderen en je familie zijn één van de belangrijkste onderdelen in je leven, het blijft voor mij bijzonder om deze mooie herinneringen vast te leggen. Foto’s zullen altijd een mooi aandenken blijven aan een bepaalde tijd in je leven. Maar ik hoop ook altijd dat de gebeurtenis zelf, de fotoshoot, leuk is om aan terug te denken. Het plezier dat je met elkaar hebt, de trots die je voelt als je je kinderen en gezin zo bij elkaar ziet. Ik hanteer een maximum van 8 personen per shoot.

Ik wil graag de allermooiste foto’s voor jullie, mijn portfolio heeft je waarschijnlijk bij mij gebracht. Die allermooiste foto’s vergen wat voorwaarden, daarom fotografeer ik gezinnen aan het begin van de dag in het eerste ochtendlicht, vroeg uit de veren dus! Ook is in de avond tijdens het laatste uurtje een mogelijkheid. Is dit te vroeg of te laat? Dan is vroeger of later in het jaar een mogelijkheid, we hebben dan een latere zonsopgang en een eedere zonsondergang. Wil je echt overdag? Dat kan, maar een voorwaarde is dat het bewolkt moet zijn. Een zonnetje aan de hemel is geweldig, echter shoot ik dan niet midden op de dag.

Uiteraard komen verschillende ‘opstellingen’ aan bod, het totale gezin; broertjes/zussen; individueel, you name it. Zodat ik na de kindershoot, gezinsshoot of familieshoot een uitgebreide galerij kan aanbieden, waar jullie de allermooiste foto’s kunnen uitkiezen. Let’s create some memories!

Family, where life begins and love never ends..

Menu