In alle regio’s zitten de kids weer op school, de zomer loopt ten einde en sinds deze week is dat buiten ook te voelen. De temperatuur is flink gedaald en ik wacht vol smart tot de bossen weer herfstig kleuren. Je raad het al, de voorbereiding voor de herfstminishoots is in gang gezet en in deze blog vertel ik je er alles over wat je vooraf wilt weten!

Herfsttijd  

Hoewel we in de Betuwe niet heel rijkelijk zijn bedeeld met de bossen, heb ik er maar 1 nodig om de minishoots te organiseren. Dat organiseren doe ik met liefde, maar heeft ook wel wat omhanden 😉 vandaar deze blog!

leg je kinderen vast in een kinderfotoshoot

Info shoots

Ik check per week het bos en het weerbericht. Is het bos herfstig genoeg en zijn de vooruitzichten goed? Dan maak ik vervolgens bekend op mijn website, Facebook en Insta dat er geboekt kan worden en komen er ‘slots’ vrij op de website. Elk halfuur is er één minishoot te boeken voor maximaal 2 kids. Heb je meerdere kinderen, boek dan meerdere slots achter elkaar. Zoals jullie weten is het niet meer mogelijk te boeken via een prive bericht of appbericht, deze shoots zijn razend populair en het overzicht is snel zoek. Wees er op tijd bij, vorig jaar waren de herfstshoots binnen een dag volgeboekt. Uiteraard licht ik jullie op tijd in wanneer de shoots online komen!

Na de boeking ontvang je binnen twee dagen de bevestiging met alle info die je nodig hebt en is het wachten op de dag zelf dat we herinneringen gaan maken tijdens mijn favoriete seizoen. Ik kijk er in ieder geval weer naar uit naar al die mooie snoetjes ♡♡

Liefs Aman

Menu