Al zou je het niet denken als je naar buiten kijkt, de bomen kaal, de wind is guur, maar mijn hoofd zit al in de lente en dan vooral in de bloesem. Hoewel het nog even gaat duren, is de voorbereiding al in volle gang. Inmiddels hebben verschillende mij al bericht met de vraag of er nog minishoots komen. Yes yes yes, die komen er en in deze blog vertel ik je er alles over wat je vooraf wilt weten!

Bloesemtijd 

Wat een geluk middenin de Betuwse boomgaarden te wonen, de mooiste tijd is absoluut de bloesemtijd. Eerst komt de sneeuwwitte pruimenbloesem uit de knop, direct gevolgd door de kersen. Daarna tonen de perenbomen hun witte pracht en tenslotte sluiten de appelbomen de bloesemtijd af met een zachtroze kleur.

Het is dan ook geen verassing dat ik met liefde deze shoots organiseer. En dat organiseren heeft wat omhanden, vandaar dat er dit jaar wat aanpassingen zijn. Wanneer duidelijk is dat de bloesem gaat uitbreken wordt de definitieve dag bekend gemaakt. De bloeiperiode is nu eenmaal niet vroegtijdig te voorspellen en is elk jaar anders. De versies 2017-2018 scheelde maar liefst 5 weken. Daarom kan ik de datum kan ik niet eerder plannen, zal me moeten laten leiden door moeder natuur. 😉

Vervolgens maak ik bekend op mijn website, Facebook en Insta dat er geboekt kan worden en komen er ‘slots’ vrij op de website. Elk halfuur is er één minishoot te boeken voor maximaal 2 kids. Heb je meerdere kinderen, boek dan meerdere slots achter elkaar. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, het is niet meer mogelijk te boeken via een prive bericht of appbericht. Deze shoots zijn razend populair en het overzicht is snel zoek. Wees er op tijd bij, vorig jaar was alles binnen een dag volgeboekt. Uiteraard blijft het mogelijk een ‘gewone’ shoot te boeken.

Na de boeking ontvang je binnen een dag de bevestiging binnen met alle info die je nodig hebt en is het wachten op de dag zelf dat we herinneringen gaan maken tijdens de mooiste tijd van het jaar in de Betuwe!

Liefs Aman

Geniet mee van het uitzicht wat ik 14 dagen heb en zet vooral het geluid even aan <3

 

Menu