TERUG NAAR ALLE BLOGS

Waarom investeren in een newbornshoot

Hoor jij het ook vaak? ‘Geniet er maar van, ze zijn zo groot!’ Yes, ik gooi er gelijk een cliché in, maar zo waar. En ik spreek uit ervaring, twee keer knipperen met mijn ogen en ze zijn groot. Inmiddels zijn mijn babyboys van toen knullen die rondwandelen op de middelbare school. ‘Tijd vliegt’, je gaat het pas echt snappen als je moeder bent geworden. 

Terugkijkend naar de beginperiode had ik zo enorm graag newbornfoto’s van mijn eigen kids gehad. Het moment terughalen waarvan ik dacht dat ik het nooit zou vergeten. De contouren van hun gezicht, het ieniemienie gevoel, het verzorgen, hun geur en de eeuwige knuffels. Maar helaas.. ik wist uberhaupt niet dat newbornfotografie bestond! Misschien is dat ook 1 van de reden dat mijn hart heb verloren aan de newbornfotografie. Want daarmee leg ik momenten vast die niet meer terugkomen en die zo snel voorbij zijn. Twijfel je nog over een shoot? Twijfel niet te lang. Je hebt maar kort de tijd de shoot te doen, binnen een paar weken gaat het echte ‘newborn’ ervan af. Ik fotografeer zelfs het liefste in de tweede week.  Helaas is mijn kans verkeken, zorg dat jou niet hetzelfde gebeurt.

 

Ik ben verliefd op kleine hummels, ik verwacht dat al ‘mijn’ kersverse ouders die in de studio zijn geweest dat kunnen beamen. Het vastleggen van deze korte periode en dit verwerken tot kunstwerken met jullie kleine hummel in de hoofdrol, is het liefste wat ik doe.

Laat kwaliteit je graadmeter zijn, je kunt het tenslotte niet overdoen. Die kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel, ik investeer in goede materialen en cursussen. Want ik werk met jullie dierbaarste bezit en zal dat met alle zorg en veiligheid doen. 

De investering in een newbornshoot is een geldelijk bedrag. De foto’s en de herinnering die je ervoor terugkrijgt, die zijn onbetaalbaar <3 ! 

Liefs Aman 

baby fotograaf Geldermalsen

Nieuwsgierig naar meer?

Waarom het vastleggen van je zwangerschap zo belangrijk is

Je zwangerschap is één van de mooiste en meest unieke ervaringen die je kunt hebben. En hoewel het een…